La Universitat col·laborarà amb l’associació de programes universitaris nord-americans a Espanya

Logo d'APUNE.

L’APUNE (Asociación de Programas Universitarios Norteamericanos en España/ Association of North American Programs in Spain) s’ha associat amb la Universitat de València per tal de portar a terme projectes conjunts. Esta institució, nascuda al 1968, tracta d’apropar les cultures nord-americana i espanyola mitjançant l’intercanvi entre estudiants universitaris.

Mitjançant la institució International Studies Abroad (ISA) i altres convenis específics amb diverses universitats nord-americanes (Universitat Estatal de Iowa, Universitat de Carolina del Nord, Universitat de Georgia Tech i Universitat Rutgers Estatal de Nova Jersey), la Universitat de València organitza cursos d’immersió de llengua i cultura espanyoles a grups d’estudiants nord-americans.
 
L ‘any 2014 es van impartir un total de 10 cursos, en què van participar 266 estudiants. El Servei de Relacions Internacionals i Cooperació se n’encarrega de la gestió econòmica i administrativa, en col·laboració amb els coordinadors acadèmics i els docents dels cursos.
 
http://www.apune.org/

Data d'actualització: 2 de de maig de 2015 07:00.

Llista de notícies