La Universitat condemna la pintada sobre la placa d’homenatge a Sanchis Guarner

aquest dissabte, la Universitat de València ha denunciat davant la policia la pintada realitzada per desconeguts sobre la placa d’homenatge a Manuel Sanchis Guarner. La placa va ser col·locada divendres en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació com a culminació d’un acte de reconeixement al primer catedràtic de Valencià, en el centenari del seu naixement.

En algun moment de la vesprada de divendres, persones no identificades varen pintar amb signes il·legibles la placa descoberta unes hores abans. La degana de la facultat i l’equip rectoral han decidit denunciar els fets en comissaria. La denúncia se suma a altres presentades anteriorment per atacs semblants a diferents edificis i serveis de la institució.

L’equip rectoral de la Universitat i l’equip de direcció de la Facultat condemnen enèrgicament la pintada sobre la placa, que no impedirà que la Universitat continue expressant en el futur el seu reconeixement al gran mestre de filòlegs que va ser Manuel Sanchis Guarner i a tot allò que el seu treball representa.
 

Data d'actualització: 11 de de setembre de 2011 09:37.

Llista de notícies