La Universitat obri la inscripció dels cursos de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

Cartell Nau Estudiants i Estudiantes

La Universitat de València manté oberta, fins al 31 d'agost, la inscripció dels cursos i tallers de la Nau dels Estudiants i les Estudiantes. L’oferta consta de 18 activitats de 10 o 20 hores de durada que es realitzaran al Campus dels Tarongers durant la setmana del 5 al 8 de setembre, abans que comence el període lectiu. El procés de matrícula es realitza des d’Entreu i la informació es pot consultar ací.

La Universitat, mitjançant el Servei d’informació i Dinamització (SeDI), proposa als seus estudiants i a la resta de la ciutadania una nova edició de cursos i tallers de l'Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes. El procés de matrícula es realitza des d’Entreu, seu electrònica de la Universitat de València. El termini  es mantindrà obert fins al 31 d’agost. Les places dels cursos són limitades i es cobriran per ordre d’inscripció.

En aquesta ocasió les propostes formatives s’inclouen en les àrees de Recursos per a l’Estudi, Comunicació per a l’Estudi, Informàtica/Multimèdia i Audiovisuals/Xarxes Socials. Es podrà optar per tallers o cursos dedicats a l’organització i planificació del temps, al perfeccionament de l'expressió oral i escrita, a la informàtica i multimèdia, a la iniciació a la fotografia i el tractament digital de les imatges o a la gestió de xarxes socials.  Es tracta d’una oferta que permet accedir a coneixements pràctics i recursos per al desenvolupament, tant de la vida acadèmica com de la personal i professional. 

Tant els cursos i tallers de les àrees de Recursos o Comunicació per a l’Estudi com els d’Informàtica i Multimèdia tenen reconeixement acadèmic de crèdits ECTS.

Es pot accedir a la informació completa de cada curs o taller (continguts, professorat, preu, dates, horaris i reconeixement) des de http://www.uv.es/nauest.
 

Data d'actualització: 8 de de juliol de 2016 06:40.

Llista de notícies