La Universitat presenta hui dijous en la Fira del Llibre les novetats d'Història

Imatge d'arxiu de la Fira del Llibre.

Publicacions de la Universitat de València (PUV) presenta 21 novetats en la 50ª edició de la Fira del Llibre, que es troba instal·lada als Jardins de Vivers. La institució acadèmica ha organitzat sis actes de divulgació dels seus títols, que conclouen hui dijous amb la presentació de les novetats d'Història. Serà a les 19:30.

La institució ocupa les casetes 7 i 8 de les instal·lades als Jardins de Vivers de València. Tota la programació es pot consultar a: 
http://links.uv.es/JwC0wgY
 
Hui dijous 30 d’abril (19:30) serà el moment de les novetats d’Història: ‘L’assistència sanitària a la ciutat de València durant la Guerra Civil (1936-1939)’, de Xavier García Ferrandis; ‘María Cambrils: el despertar del feminismo socialista. Biografía, textos y contextos (1877-1939)’, editat per Rosa Solbes, Ana Aguado i Joan Miquel Almela; i ‘Republicanos con la monarquía, socialistas con la República. La Federación Socialista Valenciana (1931-1939)’, de Sergio Valero.
 
Hi intervindran: Xavier García Ferrandis, professor de la Universitat Catòlica de València; Ana Aguado, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de València; Sergio Valero, professor d’Educació Comparada i Història de l’Educació de la Universitat de València; i Vicent Olmos, editor de PUV.
 
 

Data d'actualització: 30 de d’abril de 2015 07:00.

Llista de notícies