La Universitat presenta el Programa YUZZ sobre captació i promoció del talent jove

Logo del Programa YUZZ.

La Universitat de València presenta aquest dimecres, 4 de març, el Programa YUZZ ‘Joves amb idees’, orientat a la captació i promoció del talent de joves d’entre 18 i 30 anys amb projectes de negoci. Dels 37 candidats que s’hi han presentat, s’han seleccionat 20 projectes de 22 participants. L’acte tindrà lloc a la Sala de Juntes del Rectorat i començarà a les 16:30 hores.

El Programa, que enguany arriba a la seua sisena edició, serà presentat per la vicerectora d’Investigació i Política Científica, Pilar Campins.
 
L’acte acollirà l’exposició de l’Associació de Sèniors per a la Cooperació Tècnica (SECOT) sobre suport de mentors en el Programa YUZZ de la Universitat de València (16:40 hores) i la presentació d’aquest programa (16:50 hores) i del projecte guanyador l’any passat (17 hores), titulat ‘My Different Place’.
 
En aquesta nova edició, la Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, s’ha incorporat com a Centre del Programa YUZZ. Aquest Programa està coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i compta amb el mecenatge del Banc Santander i la col·laboració de més de 40 entitats locals públiques i privades compromeses amb la innovació i l’emprenedoria en el territori nacional. 
 
El Programa YUZZ es desenvolupa en més de 35 ciutats amb centres de formació propis en cada localitat. YUZZ compta a més amb el suport d’altres entitats i organitzacions nacionals com Indra, Secot, la Fundació Princesa de Girona o la Fundació INCYDE.
 
Què oferix el Programa YUZZ?
Els candidats seleccionats s’incorporaran al Programa i podran beneficiar-se de l’accés al centre YUZZ de la Universitat de València, ubicat físicament a la seu de ‘California Spain-Campus’ del VLC/CAMPUS (Campus d’Excel•lència Internacional) a l’Edifici Beatriu Civera del Campus de Tarongers.  
 
Durant cinc mesos els candidats comptaran amb espai físic per a desenvolupar la seua idea, podran relacionar-se amb altres emprenedors i rebre formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiaran, junt amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. 
 
Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors joves de cada un dels centres YUZZ realitzaran un viatge a Silicon Valley, el centre mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.
 
A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 euros per al primer premi, 20.000 euros per al segon i 10.000 euros per al tercer.
 
Més informació:
Tríptic del Programa (pdf)
www.yuzz.org
 
 

Data d'actualització: 3 de de març de 2015 14:54.

Llista de notícies