La Universitat promourà la mobilitat universitària en països de fora de la UE

Rectorat

La Universitat ha aconseguit finançament per al programa Erasmus + destinat al desenvolupament de la mobilitat a països de fora de la UE. El Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) li ha aprovat 121 mobilitats d’entrada i d’eixida d’estudiantat de grau i de personal docent i no docent.

La mobilitat és a països de diferents zones geogràfiques de fora de la UE: Marroc, Tunísia, Israel, Sèrbia, Armènia i Ucraïna entre altres. Aquest fet suposarà un major nombre de mobilitats totals i, en conseqüència, un increment de l’atractiu internacional de la institució.

El 6 de juny es va publicar la resolució del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) en la qual es feia públic el llistat d’institucions d’educació superior que han obtingut finançament per a les accions de mobilitat de les persones per motius d’aprenentatge a països associats del programa Erasmus +. 

Al llarg de 25 anys Europa ha finançat mitjançant el programa Erasmus la mobilitat de més de tres milions d’estudiants europeus per a cursar part dels seus estudis en una altra institució d’Educació Superior d’Europa. Erasmus + ara amplia aquestes oportunitats i permet la mobilitat entre els països del programa i els països associats tant dels estudiants com del personal docent i no docent. Els esmentats Països del Programa són aquells que participen plenament en el programa Erasmus+ i, per tant, tenen una Agència Nacional establida en el seu territori, SEPIE en el cas d’Espanya i comprenen els 28 països membres de la UE, Islàndia, Liechtenstein, Noruega, l’Antiga República Iugoslava de Macedònia i Turquia. Els Països Associats són tota la resta del món.

Informació en http://www.sepie.es/index.html
 

Data d'actualització: 27 de de juny de 2016 11:06.

Llista de notícies