La Universitat, en la Utrecht Network per reforçar mobilitat, internacionalització de currículum i graus dobles

Logo de la Utecht Network.

La Universitat de València ha signat la seua adhesió a la Utrecht Network, que agrupa 31 centres de tot Europa. La de València és la segona espanyola, després de la Complutense, a integrar aquesta xarxa, que promou la mobilitat d’estudiants i personal, la internacionalització del currículum, els cursos d’estiu, i els graus dobles i conjunts.

La iniciativa ha partit del Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, i consolida l’estratègia d’internacionalització de la Universitat de València.

L’adhesió s’ha formalitzat durant la reunió anual general d’aquesta xarxa, celebrada en la universitat de Tartu Ülikool (Estònia). La Utrecht Network, creada en 1987, és una xarxa representativa de 31 universitats europees a 27 països. Entre els seus membres destaca la Università di Bologna, la Universiteit Utrecht, Universitetet i Bergen, University College Cork o la Université de Strasbourg.

A més a més, la Utrecht Network coopera en un programa d’intercanvi de estudiants amb xarxes internacionals a Amèrica i Austràlia. És en aquest punt on les consolidades relacions que la Universitat de València manté amb els socis europeus, Amèrica Llatina, Estats Units, Canadà i Oceania així com països asiàtics, asseguren una contribució exitosa al desenvolupament de la xarxa.

http://www.utrecht-network.org/en/news/news/news_id,58/the-utrecht-network-welcomes-the-universitat-de-valncia

Data d'actualització: 27 de de maig de 2015 11:01.

Llista de notícies