La Universitat de València, entre les 350 millors del món, segons el prestigiós rànquing britànic THE

Claustre de La Nau.

La Universitat de València ha escalat un tram en el rànquing de la prestigiosa publicació britànica Times Higher Education (THE), i ara se situa entre les 350 millors del món. Només sis universitats espanyoles entren en aquesta classificació, encapçalada per l'Institut Tecnològic de Califòrnia, Harvard, Oxford, Stanford i Cambridge.

A més de la Universitat de València, entre les 400 millors del món se situen també la Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona, l’Autònoma de Barcelona, l’Autònoma de Madrid i la de Navarra. En canvi, altres tres espanyoles que estaven incloses el passat any han caigut en l’edició de 2014. En 2013, la de València es trobava en el tram 351-400, però en 2014 ha escalat al tram de 301-350.

A aquesta classificació se sotmeten voluntàriament 800 campus, i és una de les més reconegudes al costat de la qual realitza la Universitat Jiao Tong de Xangai, que aquest mes d’agost va situar a la Universitat de València entre les 300 millors del món (http://links.uv.es/Jfst0G6).

La classificació britànica THE mesura amb 13 indicadors la recerca, la docència, la transferència de coneixement i la internacionalització. L’entorn d’aprenentatge representa un 30%, igual que la recerca i el nombre de vegades que cada institució és citada. Un 7,5% correspon a la comunitat universitària i un 2,5% és el capítol referent a la innovació i l'aportació de les empreses.

Rànquing THE: http://links.uv.es/M3IZVSY

Data d'actualització: 2 de d’octubre de 2014 08:55.

Llista de notícies