La Universitat de València, seu de la Conferència de Degans de les Facultats de Psicologia

Alicia Salvador, degana de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, inaugura aquest dijous, dia 27 de novembre, la reunió ordinària de la Conferència de Degans de Facultats de Psicologia que tindrà lloc en la Universitat els dies 27 i 28 de novembre. A l’acte d’inauguració assistiran també el president de la Conferència de Degans, Marcelino Cuesta; la degana de la Facultat de Psicologia, Alicia Salvador, i Óscar Mas, en representació del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana.

Durant la reunió s’analitzaran diversos temes rellevants per a l’ensenyament de la Psicologia en els seus nivells de grau i postgrau i la seua relació amb l’exercici professional. També s’analitzaran diverses experiències educatives derivades de l’actual procés d’implantació del Grau, prestant especial atenció als treballs fi de grau.
 
La degana de la Facultat de Psicologia, Alicia Salvador, destaca la importància d’aquesta reunió per a l’anàlisi de les possibles repercussions del projecte de Reial Decret que modifica la durada dels estudis de grau i postgrau i les seues implicacions per a la qualitat de la formació i eixides professionals en el marc de la certificació europea de Psicologia. 
 
En aquesta Conferència participen els degans i representants dels quaranta centres universitaris en què s’imparteixen els estudis de Psicologia. També participen representants del Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs d’Espanya (CGCOP) i del Col·lectiu d’Estudiants de Psicologia.
 

Data d'actualització: 26 de de novembre de 2014 14:15.

Llista de notícies