La Universitat de València i la Fundació Cañada Blanch ajudaran estudiants excel·lents amb dificultats econòmiques

El rector Esteban Morcillo (esquerra) i Juan López-Trigo.

La Universitat de València i la Fundació la Canyada Blanch han signat un conveni pel qual renoven la col·laboració conjunta duplicant la quantitat pressupostada per a premiar l’esforç d’estudiants excel·lents amb dificultats econòmiques. L’acord ha sigut subscrit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i el president de la Fundació Cañada Blanch, Juan López-Trigo.

A través d’aquest conveni, que se signa per segon any, la Universitat de València atorgarà premis en el marc de la convocatòria pròpia d’ajudes, atenent al criteri d’excel·lència acadèmica i tenint en compte la situació econòmica dels estudiants i les estudiantes.
 
Per la seua banda, la Fundació Cañada Blanch es compromet a col·laborar econòmicament amb la Universitat de València per a becar estudiants de les facultats de Medicina i Odontologia, Dret, Economia i Farmàcia. 
 
A l’acte de la signatura han acudit el delegat del Rector per a Estudiants, Daniel González Serisola, així com Rafael Marimón i Javier Palao, vicedegans d’Estudis de Grau i de Postgrau, respectivament, de la Facultat de Dret; i José Manuel Pastor, vicedegà de Pràctiques i Relacions amb l’Empresa de la Facultat d’Economia. 
 
Luis Aznar, director de la Fundació Cañada Blanch, també ha estat present en la signatura.
 

Data d'actualització: 5 de de març de 2015 13:14.

Llista de notícies