La Universitat de València guanya el ‘Repte de velocitat IpV6’, de velocitat de transferència de dades entre dos punts

Logo del concurs.

La Universitat de València i la Research & Education Advanced Network New Zealand Ltd són els vencedors del ‘Repte de velocitat IpV6’, promogut per RedIRIS per a les institucions afiliades. Aquest repte està inspirat en la prova que va llançar Internet2 (Land Speed Record) per a obtenir la màxima velocitat de transferència de dades entre dos punts, a la major distància possible.

L’objectiu del repte és incentivar i guanyar experiència en l’ús d’IPv6 en les xarxes en producció de les institucions afiliades a RedIRIS, tant en l’activació i configuració d’IPv6 nadiu, com la millora del rendiment de les xarxes i sistemes finals. El repte ha despertat una gran expectació, tant pel seu component tecnològic, com pels premis per als guanyadors.

Les primeres marques, tant en la modalitat d’un flux com de múltiples fluxos, les va enviar el Jose Miguel Femenía i el seu equip de la Universitat de València, juntament amb col·legues de la University of North Carolina at Chapel Hill, que han sigut els agraciats amb el premi a la primera marca vàlida publicada.

http://www.rediris.es/reto-ipv6/resultados/ranking/

Data d'actualització: 21 de d’octubre de 2016 11:47.

Llista de notícies