La Universitat de València millora la seua posició en el rànquing de Xangai i se situa entre les 300 més prestigioses del món

La Universitat de València ha millorat la seua posició en el rànquing de Xangai de l'any 2014, que s'ha fet públic en agost. Malgrat les retallades de pressupost ordinari (a la baixa des de fa sis exercicis) i de subvencions per a projectes d'investigació, la de València se situa en el tram d'entre les 200 a 300 millors universitats del planeta.

El rànquing de Xangai de 2014 col·loca la Universitat de València també entre les millors d'Espanya, al mateix nivell que l'Autònoma de Barcelona i l'Autònoma de Madrid, i únicament per baix de la Universitat de Barcelona.

Aquesta classificació valora principalment l'impacte de les investigacions generades als campus i els premis rebuts. En el tram següent, entre les 300-400 millors, es troben la Complutense de Madrid, la Politècnica de València, Granada i Pompeu Fabra. I en tram de 401 a 500 se situen País Basc, Politècnica de Catalunya, Santiago de Compostel·la i Zaragoza.
 
Les deu primeres del món segueixen sent Harvard (EUA), Stanford (EUA), Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT, EUA), Universitat de Califòrnia, Berkeley (EUA), Cambridge (Regne Unit), Princeton (EUA), Institut de Tecnologia de Califòrnia (EUA), Columbia (EUA), Universitat de Chicago (EUA) i Oxford (Regne Unit).

Data d'actualització: 15 de d’agost de 2014 23:35.

Llista de notícies