La Universitat de València se suma a la manifestació organitzada per Pobresa Zero aquest dissabte

Cartell de Pobresa Zero.

Aquest divendres, 17 d’octubre, se celebra el Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa. La Universitat de València, d’acord amb els seus estatuts i el compromís al servei del desenvolupament intel·lectual i material dels pobles, del progrés del coneixement i de la pau, s’adhereix a la campanya ciutadana Pobresa Zero per exigir un sistema social més just i solidari amb els 1.200 milions de persones que viuen en situació d’extrema pobresa al nostre planeta.

La Universitat dóna suport als actes contra la pobresa que es realitzen aquest dies i anima a la participació en les activitats i accions ciutadanes per demanar el compliment dels compromisos internacionals que impliquen els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni i la lluita contra la pobresa.

De manera especial, s’anima a la comunitat universitària a participar en la manifestació convocada per Pobresa Zero, junt a la pancarta pròpia de les universitats públiques de València (UV i UPV ), i que sota el lema ‘Contra la riquesa que empobreix: exigim justícia social’ partirà des de la plaça d’Alfons El Magnànim (Parterre) de València a les 18 de dissabte 18 d’octubre.

En NAU XXI (http://nauxxi.uv.es) es pot consultar el vídeo del debat celebrat al Centre Cultural La Nau el passat dia 1 d'octubre sobre ‘Desigualtat y pobresa a la Comunitat Valenciana’, així com els informes presentats pels professors universitaris i representants de les principals ONGDs valencianes i que analitzen la pobresa a la Comunitat Valenciana. 

Més informació i activitats en: http://www.pobresazero.org

Data d'actualització: 16 de d’octubre de 2014 11:56.

Llista de notícies