Vicent Añó, reelegit degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València

Vicent Añó.

Vicent Añó ha estat reelegit aquest dimecres com a degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València. Añó era l’únic candidat i ha obtingut la unanimitat dels 24 integrants de la Junta de Centre. L’equip continuarà integrat per Joan Pere Molina, Ferran Calabuig i María Consolación García Lucerga.

Vicent Añó és llicenciat en Educació Física per l’INEF de Madrid (Universitat Politècnica) en 1982 y en Psicologia, en 1983, per la Universitat de València. Doctor en Psicologia, és professor de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València (FCAFE) des de 1987, quan encara era Institut Valencià d’Educació Física.
 
El reelegit degà és especialista en l’organització d’esdeveniments esportius. Ha estat el màxim responsable executiu del III Campionat del Món d’Atletisme que es va celebrar a Sevilla en 1999 i dels XV Jocs Mediterranis Almería 2005, entre altres. Igualment, ha estat vicepresident de la Federació Espanyola d’Atletisme durant 20 anys (del 1989 al 2008), i president de la Federació Valenciana, de 1987 a 1993. Va dirigir, també, el dossier de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis de 2017, que va resultar guanyadora. El passat mes de desembre fou elegit, de nou, president de la Federació Valenciana d’Atletisme.
 
Professor en diversos màsters de gestió de l’esport a Espanya i altres països, és l’actual director del Màster en Direcció i Gestió de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València, i degà de la facultat des de gener de 2012.
 
Autor de més 60 publicacions sobre gestió i l’organització de l’esport i sobre la pràctica i l’historia de l’esport, Vicent Añó ha dirigit diverses investigacions al voltant de la repercussió dels grans esdeveniments esportius en les seus organitzadores, i ha participat com expert en l’elaboració del pla estratègic de l’esport a Mèxic. 
 

Data d'actualització: 25 de de març de 2015 13:00.

Llista de notícies