Vuitè aniversari de l’Institut Confuci de la Universitat de València

Imatge del cartell commemoratiu.

L’Institut Confuci de la Universitat de València, centre oficial de llengua i cultura xineses, celebra el seu vuitè aniversari anys amb variades activitats aptes per a tots els públics i gratuïtes (fins a completar aforament) fins a aquest dissabte 28 de novembre. Hui divendres, 27 de novembre, en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Blasco Ibañez, 32), a les 18 hores hi haurà diferents actes.

El primer acte de hui serà una conferència, ‘La simbologia dels números en la cultura xinesa’, impartida pel professor Mu Xiuwen, acompanyada de l'activitat cultural ‘8 retallables’, i la presentació del vídeo en commemoració del 8º aniversari, amb una durada de 8 minuts i 8 segons. Es completarà amb una exposició d’obres seleccionades i exposades en els últims 8 anys, en l’Institut Confuci. Per a completar la programació, una degustació de dolços i begudes típiques.

Aquest dissabte, 28, dia oficial de l’aniversari, a les 11 hores, en el saló d’actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació es desenvoluparà un espectacle de màgia xinesa per a xiquets i joves.

En total es presenten 8 activitats per a aquest 8º aniversari, donant a aquest nombre tot el seu valor en la simbologia xinesa.

Facebook:  https://www.facebook.com/InstitutoConfucioDeLaUniversitatDeValencia

Twitter: https://twitter.com/ConfucioUV

YouTube: https://www.youtube.com/user/ConfucioValencia

Data d'actualització: 27 de de novembre de 2015 10:41.

Llista de notícies