La Winter School del Màster Erasmus Mundus reuneix a Gandia 50 estudiants de 23 països

Foto d'arxiu d'una de les darreres edicions de la Winter School a Gandia.

El Centre International de Gandia de la Universitat de València acull, del 14 al 27 de febrer, 50 estudiants de 23 països per a participar en l’etapa presencial de la IX edició de la Winter School ‘Bernhard Wilpert’. Aquesta Escola d’Hivern és una acció formativa pionera de caràcter internacional organitzada en el context del Màster Erasmus+: Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans.

El Màster Erasmus Mundus és impartit pel Consorci WOPP de cinc universitats europees (Barcelona, Bologna, Coïmbra, París-Descartes i València) i les de Brasília (Brasil) i Guelph (Canadà), i coordinat per un equip de professors de la Facultat de Psicologia i l’Institut Universitari de Recerca en Psicologia dels Recursos Humans, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL) de la Universitat de València.

En aquesta edició, els estudiants participants vénen de les universitats del Consorci WOPP i de les dues universitats col·laboradores. També assisteixen participants de diferents universitats situades als EUA (University of Baltimore, University of Colorado i Florida Institute of Technology).

La formació en aquesta Winter School es desenvolupa en tres etapes: una primera, en equips virtuals integrats per membres de diverses universitats i països; la segona es realitza de manera presencial al Centre Internacional de Gandia. La tercera i última es desenvolupa de nou en forma virtual i consisteix en un treball d’integració, realitzat a distància amb el suport de l’aula virtual de la Universitat de València.

L’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals (coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d’intervencions en l’àmbit del Desenvolupament Organitzacional i dels Recursos Humans, amb una aproximació que combina la perspectiva global i la local. També es persegueix el desenvolupament de competències per a l’exercici professional en entorns de caràcter transcultural i internacional.

El quadre de professors està compost per prestigiosos investigadors, acadèmics i professionals, entre ells, Robert Rosega (Universitat de Mastrich, Holanda), Rob Briner (Universitat de Bath, UK), Dirk Steiner (Universitat de Nice, França), Eric Andriessen (Universitat de Delft, Holanda), Fred Zjisltra (Universitat de Mastricht, Holanda), Donald Truxillo (Universitat de Portland, EUA), Ricardo Vargas (CEO, Consultin House. Lisboa, Portugal), Salvatore Zappala (Universitat de Bologna) i Vicent González-Romà (Universitat de València). 

La coordinació és a càrrec dels professors José María Peiró, Carolina Moliner i Esther Gracia, de la Universitat de València; el professor Salvatore Zappala, de la Universitat de Bologna; i la professora Leonor Pais, de la Universitat de Coïmbra.
 

Data d'actualització: 15 de de febrer de 2016 07:00.

Llista de notícies