La Universitat de València promou, com una de les seues funcions essencials, la col·laboració i la transferència de coneixement a institucions, organitzacions i empreses.

El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, depenent funcionalment d'aquest, el Servei d'Investigació i Innovació, posa a la disposició dels investigadors tota la varietat de mecanismes de transferència disponibles (contractes de recerca, projectes en col·laboració, llicències de patents i altres drets, creació de spin-off, etc.) a través de les seues seccions d’R+D+I Contractada i d’Innovació, Valorització i Emprenedoria.

Com a estructura intermèdia entre la universitat i la societat, les seccions d’R+D+I Contractada i d’Innovació, Valorització i Emprenedoria tenen com a missió promoure i catalitzar les relacions eficaços d'intercanvi del coneixement aplicat a les necessitats de la societat i les empreses, facilitant la seva transferència.

 • Programa VLC-Bioclínic 2016

  02/06/16

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2016

  El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV, conjuntament amb l’INCLIVA, convoquen el Programa “VLC-Bioclinic 2016”, Subprograma A i Subprograma B, de concessió d’ajudes per a projectes d’investigació en cooperació entre investigadors d’ambdues entitats.

  [Llegir més]

 • 02/05/16

  Qualitat d'aigua, predicció de crisi i Big data, àmbits de confluència entre Aigües de València i investigadors de la Universitat

  Qualitat de l'aigua, ús racional, contaminants emergents o big data, analítica predictiva i processos industrials van ser el matí del 28 d'abril, entre uns altres, els principals àmbits de confluència entre els investigadors de la Universitat de València i el Grup Aigües de València.

  [Llegir més]

 • Cooperació per a optimitzar l’ús racional de l’aigua.

  28/04/16

  El Grup Aigües de València es reuneix amb investigadors de la Universitat de València

  El 28 d’abril tindrà lloc, en el Parc Cientifíc de la Universitat de València, una Trobada Tecnològica entre el Grup Aigües de València i investigadors de la Universitat de València, amb el propòsit d’identificar àmbits de col·laboració entre les parts.

  [Llegir més]

 • Valoritza i Transfereix

  05/04/16

  Convocatoria d'ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del programa “Valoritza i Transfereix” 2015

  Amb la finalitat de millorar les oportunitats d’explotació dels resultats d’investigació generats a la Universitat de València, promoure el desenvolupament i la maduració de dits resultats, i facilitar la seua transferència a l’entorn socioeconòmic, el Rectorat de la Universitat de València convoca el Programa VALORITZA I TRANSFEREIX - Resolució definitiva de la Convocatòria.

 • VLC_Biomed - 2015

  10/03/16

  Convocatòria d'ajudes corresponent al Programa VLC-BIOMED 2015

  Convocatòria d'ajudes corresponent al Programa VLC-BIOMED 2015, el qual pretén estimular col·laboracions en I+D+i entre investigadors/professionals de la Universitat de València i l’Hospital/IIS La Fe - Resolució de concessió definitiva dels Subprogrames A i B.

  [Llegir més]

 • El proper dimarts 9 de febrer tendrá lloc el Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, INVESTIGAR AMB EMPRESES.

  03/02/16

  INVESTIGAR AMB EMPRESES: Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa

  El proper dimarts 9 de febrer tendrá lloc el Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, INVESTIGAR AMB EMPRESES.

  [Llegir més]

 • S'ha fet pública la convocatòria 2016 per a la concessió d’ajudes corresponents a la Convocatòria Reptes-Col·laboració del Programa Estatal d’Investigació, Desenvolupament i Innovació.

  29/01/16

  Convocatòria Projectes Reptes-Col·laboració 2016. Pla estatal 2013-2016.

  Ajudes destinades a afavorir la creació de projectes de desenvolupament experimental entre empreses, agrupacions i associacions (coordinadors) i organismes de recerca, per a promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l’aplicació empresarial de noves idees i tècniques i contribuir a la creació de nous productes i serveis. La universitat pot participar subcontractada o com a beneficiària d’ajuda a costos marginals en projectes liderats per empresa. Termini de presentació de sol·licituds: des del 9 de febrer fins al 7 de març de 2016, a les 15:00.

  [Llegir més]

 • REPSOL i investigadors

  21/10/15

  L'empresa REPSOL es reuneix amb els investigadors de la Universitat de València

  Dijous passat 15 d'octubre al Parc Científic de la Universitat, es va dur a terme una jornada de treball entre l'empresa REPSOL i investigadors de les àrees de Nanotecnologia i Química de la Universitat de València, amb el propòsit d'identificar àmbits de col·laboració entre els grups de recerca i l'empresa.

  [Llegir més]

 • VLC-Bioclínic

  07/09/15

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic – Subprograma B

  Realització d’acciones preparatòries de nous projectes d'investigació en cooperació entre investigadors de la Universitat de València i de l’INCLIVA - RESOLUCIÓ DEFINITIVA

 • Acció Estratègica - AEESD

  27/05/15

  Ajudes per a la realització de projectes en el marc de l’Acció Estratègica d’Economia i Societat Digital (AEESD), Pla Estatal d'Investigació Científico Tècnica i d'Innovació 2013-2016

  La convocatòria s'estructura a través del següents subprogrames: a) Subprograma «Impuls Tecnològic», que te com objectiu fomentar la inversió en tecnologies de la informació i les comunicacions amb baix nivell de maduresa. b) Subprograma «Grands Projectes», que te com objectiu incentivar la posada en marxa de projectes amb alt potencial transformador i un marcat efecte tractor sobre altres entitats.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies