Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2017

  • 27 de juliol de 2017
 Programa VLC-Bioclínic 2017

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV, conjuntament amb l’INCLIVA, convoquen el Programa “VLC-Bioclinic 2017”, Subprograma A i Subprograma B, de concessió d’ajudes per a projectes d’investigació en cooperació entre investigadors d’amb dues entitats.

S’ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria d’ajudes per a la realització de Projectes del Programa VLC-Bioclínic 2017, publicada conjuntament per el Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV i l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA. Es tracta d’ajudes destinades al cofinançament de projectes d’investigació translacional conjunts, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, co-dirigits per personal investigador de la Universitat de València i personal investigador/professional de l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA, en els quals es requerisca la col·laboració multidisciplinària entre investigadors i investigadores de perfil biomèdic i personal investigador de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències humanes i socials o d’enginyeria, de perfil no biomèdic

Es convoquen dues línies d'ajudes:

  • Subprograma A. Ajudes per a la realització d’accions exploratòries per a la formulació de nous projectes d'innovació en cooperació UV-INCLIVA, amb un finançament màxim de 4.000 €/proposta i per a un total de 10 projectes.
  • Subprograma B. Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius innovadors, basats en uns resultats o experiències preliminars ja contrastats i que mostren potencial de transferència al sistema de salut, amb un finançament màxim de 10.000 €/proposta i per a un total de 4 projectes.

Destinataris

La convocatòria va dirigida a personal investigador de la UV i de l’INCLIVA, les sol·licituds dels quals hauran de tindre, al menys, dos Investigadors Principals, un de cada entitat.

El termini de presentació de sol·licituds comença el 28 de juliol i finalitzarà el pròxim 20 de setembre de 2017, ambdós inclosos.

Més informació:

www.vlc-bioclinic.es

http://www.incliva.es/ayudas-a-la-investigacion

Llista d'enllaços: