El finançament necessari per a dur a terme les activitats de R+D pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València (UV) el Vicerectorat de Recerca i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció de Gestió de la Recerca (GR), en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de l’Oficina de Projectes Europeus (OPER), en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • 31/01/17

  Convocatòria 2017 de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport del Programa per a la Promoció de la Investigació Científica, el Desenvolupament Tecnològic i la Innovació a la Comunitat Valenciana

  Comunicació de 30 de gener de 2017 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica a les directores i directors de departaments, instituts i estructures de recerca interdisciplinària relativa a la convocatòria 2017 de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport del Programa per a la Promoció de la Investigació Científica, el Desenvolupament Tecnològic i la Innovació a la Comunitat Valenciana.

 • 26/01/17

  Vè Congrés d’Investigació Biomèdica 2017

  Resolució de 30 de desembre de 2016 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoca un concurs per a la concessió de premis a la millor comunicació oral i el millor pòster presentats per estudiants de màster al Vè Congrés d'Investigació Biomèdica. Aquesta resolució té caràcter informatiu fins a la seua publicació en el Tauler Oficial de la Universitat de València.

 • 18/01/17

  Elaboració de projectes europeus - Convocatoria 2017

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a l'elaboració de projectes europeus.

 • 18/01/17

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatoria 2017

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent» del Campus d'Excel·lència Internacional (VLC-CAMPUS), fa públiques les normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a estades d'investigadors/res convidats/dades.

 • 18/01/17

  Estades de personal docent i investigador - Convocatoria 2017

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a estades en altres universitats i centres d'investigació.

 • 18/01/17

  Estades de personal investigador en formació - Convocatoria 2017

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent» del Campus d'Excel·lència Internacional (VLC-CAMPUS), fa públiques les normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a estades de personal investigador en formació.

 • Normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral

  30/12/16

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2017.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent» del Campus d'Excel·lència Internacional (VLC-CAMPUS) per a la incorporació d'investigadors a nivell pre i postdoctoral, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral.

 • Servei d’Investigació Vicerectorat d’Investigació i Política Científica

  29/12/16

  Procediment d'assignació pressupostària per al finançament parcial de l'organització de congressos científics i tecnològics en l'any 2016

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València inicia el procediment de distribució de una partida econòmica del Programa Pressupostari 5 «Promoció de la Investigació i la Tecnologia» que es consigna al Pressupost de la Universitat de València per a l'any 2016 per al finançament parcial de les despeses d'organització de congressos científics i tecnològics.

 • 23/12/16

  Bases reguladores de la concessió de subvencions del Programa per a la Promoció de la Recerca Científica, el Desenvolupament tecnològic i la Innovació a la Comunitat.

  S'estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions del Programa per a la Promoció de la Investigació Científica, el Desenvolupament tecnològic i la Innovació, i s'enquadraran en els següents subprogrames: A) Subprograma de recursos humans dedicats a activitats de I+D+i. B) Subprograma per a la consolidació i enfortiment de projectes i grups de I+D+i. C) Subprograma d'internacionalització de la investigació i de la divulgació de la ciència. D) Subprograma per a la Promoció i Dinamització dels parcs científics de les universitats públiques valencianes.

 • 22/12/16

  Convocatòria 2016 de l'Agència Estatal d'Investigació d'ajudes per a contractes Juan de la Cierva

  Comunicació de 19 de desembre de 2016 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica a les directores i directors de departaments, instituts i estructures de recerca interdisciplinària relativa a la convocatòria 2016 de l'Agència Estatal d'Investigació d'ajudes per a contractes «Juan de la Cierva-formació», «Juan de la Cierva-incorporació» i «Personal Tècnic de Suport»

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies