El finançament necessari per a dur a terme les activitats de R+D pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València (UV) el Vicerectorat de Recerca i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció de Gestió de la Recerca (GR), en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de l’Oficina de Projectes Europeus (OPER), en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • 23/06/17

  Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  I edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

  [Llegir més]

 • 23/06/17

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.

  Ampliació del termini de presentació de documentació de la fase de selecció de la convocatoria de contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral (2017).

 • 20/06/17

  Convocatòria d'ajudes per a la realització de projectes de recerca industrial 2017

  S'ha publicat la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en el marc de l’Acció Estratègica d’Economia i Societat Digital, AEESD. La convocatòria s’estructura a través del següents subprogrames: Subprograma «Impuls Tecnològic» i Subprograma «EUREKA».

 • 20/06/17

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.

  Ampliació del termini màxim per a resoldre i notificar de la convocatoria de contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral (2017).

 • Convocatòria Advanced Grant 2017 de l'ERC

  16/06/17

  Convocatòria Advanced Grant 2017 de l'ERC

  La convocatòria Advanced Grants 2017 de l’ERC per a projectes individuals d’investigadors i investigadores sèniors romandrà oberta fins al 31 d’agost de 2017

  [Llegir més]

 • 14/06/17

  Convocatòries de Projectes de R+D Excel·lència i Reptes 2017

  S'han publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat els extractes de les resolucions de la Secretaria d'Estat de R+D+i per les quals s'aproven les convocatòries 2017 de projectes de R+D Excel·lència i Reptes: Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència, i Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

 • Convocatòria 2017 d’ARIMNet2

  13/06/17

  Convocatòria 2017 d’ARIMNet2

  La convocatòria 2017 d’ARIMNet2 per a joves investigadors està oberta fins al 14 de setembre de 2017 a les 17.00 CET

  [Llegir més]

 • Manifestacions d'interès Marie Sklodowska-Curie 2017

  12/06/17

  Manifestacions d'interès Marie Sklodowska-Curie 2017

  Obert el termini per a les institucions que volen enviar manifestacions d'interès per acollir investigadors i investigadores Marie Sklodowska-Curie d'Horitzó 2020

  [Llegir més]

 • 01/06/17

  El Govern aprova 370 milions d'euros per a projectes de recerca ‘I+D Excel·lencia’ e ‘I+D+i Reptes’

  El Consell de Ministres ha autoritzat la concessió de 370 milions d'euros per a les dues principals convocatòries de projectes de recerca a Espanya. La convocatòria de ‘I+D Excel·lència’ està dotada amb un pressupost de 125,5 milions d'euros, mentre que ‘I+D+i Reptes-Recerca’ comptarà amb 244 milions d'euros.

 • 26/05/17

  The Human Resources Strategy for Researchers

  La Universitat de València està en procés de reconeixement per la Comissió Europea, a través de EURAXESS-Research in Motion, amb el segell "HR Excellence in Research"

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies