Eurorecerca 1484: Biotecnologia per a una bioeconomia sostenible

  • 2 de desembre de 2016
Eurorecerca 1484: Biotecnologia per a una bioeconomia sostenible

Obert el termini de presentació de propostes de la convocatòria "Biotecnologia per a una bioeconomia sostenible" d'ERA CoBioTech

L'era-net en biotecnologia, CoBioTech, ha obert el termini de presentació de propostes de la convocatòria "Biologia per a una bioeconomia sostenible", segons informa el Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat (MINECO) al seu web.

 

Com és habitual amb l'esquema era-net, els països participants financen la participació dels seus grups de recerca en els projectes transnacionals que resulten seleccionats. En el cas d'Espanya, el MINECO finançarà els grups de recerca espanyols mitjançant la convocatòria APCIN 2017, i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), les empreses.

 

A continuació es descriuen les dades bàsiques de la convocatòria. Tota la informació està al web d'ERA CoBioTech i al web del MINECO.

Biotechnology for a sustainable bioeconomy

Temes convocatsera_cobiotech

Les propostes s'han de centrar en un dels tres temes següents:

  • Sustainable production and conversion of different types of feedstocks and bioresources into value-added products
  • New products, value-added products and supply services
  • Sustainable industrial processes

Vegeu-ne la descripció sencera en el web de la convocatòria.

 

Pressupost

El pressupost total de la convocatòria és d'uns 36.300.000 euros. El pressupost del MINECO compta amb aproximadament 1.000.000 euros, i el del CDTI, 750.000 euros.

 

Consorci i països participants

Els països participants són Alemanya, Argentina, Bèlgica, Eslovènia, Espanya, Estònia, França, Israel, Itàlia, Letònia, Noruega, Països Baixos, Portugal, Regne Unit, Romania, Rússia, Suïssa i Turquia. Les propostes les ha de presentar un consorci compost com a mínim de tres socis pertanyents a tres països diferents de la xarxa.

 

Termini i presentació de sol·licituds

La presentació segueix un procediment en dues fases, amb el lliurament d'una proposta preliminar en un primer terme i, en cas de ser aprovada, la proposta completa en una data posterior. La data límit de presentació preliminar davant CoBioTech és el 2 de març de 2017 a les 13 h. CET.