Eurorecerca 1485: Jornada a Madrid sobre era-nets

  • 5 de desembre de 2016
Eurorecerca 1485: Jornada a Madrid sobre era-nets

Lloc: seu del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (Madrid) Data: 20 de desembre de 2016

El proper 20 de desembre tindrà lloc a la seu del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) a Madrid una jornada informativa sobre les oportunitats de finançament de projectes de recerca i innovació que ofereixen les era-nets. Les era-nets són xarxes amb finançament del Programa Marc europeu que es formen entre diversos països al voltant d'un tema concret de recerca, on els membres són les agències finançadores de cada país respectiu que volen participar. era-netAquestes agències destinen per a les convocatòries una quantitat determinada de pressupost per a finançar els investigadors dels seus propis països dins els consorcis internacionals que proposen el projecte. Finalment, els projectes que resulten seleccionats a la convocatòria internacional reben el finançament corresponent de les agències nacionals respectives.

 

En el cas d'Espanya, les agències que participen a les era-nets són múltiples i variades, tant del rang nacional com autonòmic. Les més rellevants són el Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat (MEIC), que manté una pàgina web dedicada a les era-nets, el CDTI, l'Institut de Salut Carles III (ISCIII) i l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA).

 

La jornada del dia 20 comptarà amb la participació de representants del MEIC, del CDTI i de l'ISCIII, a més dels punts de contacte nacionals de les era-nets següents:

 

Les persones hi interessades poden consultar el programa de la jornada i fer la inscripció en línia mitjançant aquest enllaç. Així mateix, es pot sol·licitar una reunió bilateral de revisió de propostes de les era-nets esmentades, per a això, cal omplir la fitxa de sol·licitud de reunió inclosa al web de la jornada i enviar-la abans del 15 de desembre.