Eurorecerca 1497: Jornada a Castelló sobre l'Instrument PIME d'Horitzó 2020

  • 16 de febrer de 2017
Eurorecerca 1497: Jornada a Castelló sobre l'Instrument PIME d'Horitzó 2020

Lloc: seu dels Centres Europeus d'Empreses Innovadores (carrer Ginjols num. 1 de Castelló de la Plana). Data: 9 de març de 2017

 

L'Instrument PIME d'Horitzó 2020 és l'esquema de finançament dedicat a la innovació duta a terme amb el lideratge de les empreses europees, incloent-hi les innovacions no tecnològiques i de serveis. Amb aquest smes_h2020instrument, la Comissió Europea invertirà al llarg de la durada d'Horitzó 2020 (2014-2020) vora 3.000 milions d'euros en 7.500 projectes de petites i mitjanes empreses altament innovadores. Espanya obté una bona classificació en els indexes de participació, sent en la darrera ronda el segon país més beneficiat, amb 30 empreses seleccionades, només per darrere d'Itàlia, amb 34. (Font: Zabala Consulting). Una bona infografia que resumeix el funcionament d'aquest instrument es troba al web de la Comissió Europea.

 

Amb l'objectiu d'incrementar i millorar-ne la participació de les PIME i dels agents de transferència del coneixement de la Comunitat Valenciana en Horitzó 2020, la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i en col·laboració amb diferents organismes, celebrarà una jornada informativa on s'analitzaran els casos d'èxit de les PIME, amb vistes a compartir bones pràctiques, i es donaran les claus per a la preparació d'una proposta de projecte. La jornada tindrà lloc el 9 de març de 2017 a la seu dels Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló de la Plana.

 

La jornada tindrà un apartat d'entrevistes bilaterals amb el Delegat Espanyol de l'Instrument PIME. Per a sol·licitar-les, cal inscriure's i seguir les instruccions incloses al Programa (abans de l'1 de març de 2017).