Eurorecerca 1507: Convocatòria 2017 de Pioners en Acció de Climate-KIC

  • 26 d’abril de 2017
Eurorecerca 1507: Convocatòria 2017 de Pioners en Acció de Climate-KIC

Convocatòria per a l'intercanvi de pioners en el marc del programa Climate-KIC. El termini acaba el 30 d'abril de 2017.

climate-kic

Pioners en Acció és un programa formatiu pertanyent a la Comunitat d'Innovació i Coneixement sobre el Clima, coneguda com a Climate-KIC i gestionada per l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT). L'objectiu n'és crear una nova generació d'especialistes, emprenedors i legisladors d'alt nivell per assolir una economia europea baixa en carboni. El Centre d'Innovació en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana (RIC Valencia) és la representació de la iniciativa europea Climate-KIC a la Comunitat Valenciana. La Universitat de València n'és un dels socis.

 

Recentment s' ha obert la convocatòria 2017 per a l'intercanvi de pioners en el marc d'aquest programa i en l'àmbit de les regions dels països participants. Al mateix temps, les entitats interessades a acollir pioners i pioneres, tant a escala regional com internacional, poden presentar-hi les seues candidatures. El termini per a sol·licitar la participació com a pioner o pionera, o com a institució d'acollida, s'ha ampliat al 30 d'abril de 2017.

pioneers

Les accions formatives es duran a terme en un entorn d'aprenentatge pràctic, de manera que els participants desenvolupen coneixements i intercanvien experiències sobre la dinàmica de la innovació en tecnologies baixes en carboni. Les activitats tindran una perspectiva intersectorial i multidisciplinària, per la qual cosa es comptarà amb la participació de persones amb diferents titulacions i organitzacions de sectors diversos. Els pioners i pioneres podran:

  • Fer una estada d'entre quatre i sis setmanes a les institucions d'acollida que treballen en canvi climàtic.
  • Participar a un programa de mobilitat les estades del qual es complementen amb tallers interactius, formació en línia i mentoria.
  • Fer treballs individuals i en grup, centrats en reptes del món real.
  • Accedir a un aprenentatge en línia sobre innovació de sistemes reconegut a tot Europa.
  • Prendre part en activitats de mentoria i assessorament individualitzat per a millorar les capacitats d'innovació.
  • Rebre suport econòmic per a les despeses de viatge i allotjament.

Tota la informació sobre aquest programa està disponible al web de Climate-KIC. S'adjunta fullet promocional.