Convocatòria Projectes Reptes-Col·laboració 2016. Pla estatal 2013-2016.

  • 29 de gener de 2016
S'ha fet pública la convocatòria 2016 per a la concessió d’ajudes corresponents a la Convocatòria Reptes-Col·laboració del Programa Estatal d’Investigació, Desenvolupament i Innovació.

Ajudes destinades a afavorir la creació de projectes de desenvolupament experimental entre empreses, agrupacions i associacions (coordinadors) i organismes de recerca, per a promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l’aplicació empresarial de noves idees i tècniques i contribuir a la creació de nous productes i serveis. La universitat pot participar subcontractada o com a beneficiària d’ajuda a costos marginals en projectes liderats per empresa. Termini de presentació de sol·licituds: des del 9 de febrer fins al 7 de març de 2016, a les 15:00.

El Ministeri d’Economia i Competitivitat ha fet pública la convocatòria 2016 per a la concessió d’ajudes corresponents a la Convocatòria Reptes-Col·laboració del Programa Estatal d’Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal 2013-2016 (abans, projectes INNPACTO). El termini de presentació de sol·licituds serà des del 9 de febrer fins al 7 de març de 2016, a les 15:00.

Es tracta d’ajudes destinades a afavorir la creació de projectes de desenvolupament experimental entre empreses, agrupacions i associacions (coordinadors) i organismes de recerca, per a promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l’aplicació empresarial de noves idees i tècniques i contribuir a la creació de nous productes i serveis.

La universitat pot participar subcontractada o com a beneficiària d’ajuda a costos marginals en projectes liderats per empresa.

Des de l’OTRI podem ajudar-li a difondre les seues propostes i a buscar socis empresarials, a mès d’elaborar el conveni que formalitzarà la col·laboració entre els participants.

És important tenir en compte el risc financer del projecte, així com la fermesa i solvència del consorci i, en especial de l’empresa coordinadora.

Mès informació: