• Ajuntament

  23/10/14

  Oberta la convocatòria Xec Univex 2014-15

  Termini de presentació de sol•licituds de dijous 23 d’octubre fins dilluns 10 de novembre de 2014, ambdós inclosos. L’Ajuntament vos suggereix tres formes de presentar la sol•licitud (a més de les previstes a la Llei 30/1992): 1) Amb DNI/Signatura digital; 2) Omplint-la i escanejant-la a algú que puga fer-se càrrec de presentar-la al Registre de l’Ajuntament de València; 3) Autoritzant a algú que vos represente i la presente al mateix registre dit al punt 2. Vos recomanen fer us de la opció 2, si ja esteu a la destinació.
  Estes ajudes van adreçades exclusivament a estudiants Erasmus i del Programa Internacional de la UV empadronats a la ciutat de València
  Per qualsevol dubte, contacteu amb chequeunivex@valencia.es

 • Berkeley

  15/10/14

  Conferència de Sam Castañeda de la University of California at Berkeley

  El pròxim 22 d’octubre, a les 11 hores, tindrà lloc en el Saló d’Actes de la Biblioteca de Ciències Socials “Gregori Mayans”, del Campus de Tarongers, la conferència “The American Postdoctoral Experience: What you should know!” La conferència és especialment interessant per als actuals i futurs investigadors interessats en desenvolupar investigacions post-doctorals en universitats dels Estats Units.

  Més informació

 • SPL

  15/10/14

  Tallers d'idiomes a l'SPL de la Universitat

  Servei de Política Lingüística: tallers, per a aquest quadrimestre, de llengua i cultura ucraïneses, eslovaques, alemanyes, italianes, portugueses i franceses gratuïts i exclusius per a treballadors i estudiants de la Universitat de València.

  Més info ací www.spluv.es/tallers

 • cartell Erasmus Plus

  06/10/14

  Erasmus Plus: publicació de la convocatòria de propostes 2015

  La Comissió Europea ha publicat amb data 2.10.2014 la convocatòria de propostes 2015 - EAC/A04/2014,  a fi de què les institucions interessades puguen sol.licitar finançament al llarg de l'any 2015, dins del programa Erasmus Plus. per a accions de mobilitat, per a associacions estratègiques i aliances, per al desenvolupament de capacitats i per a accions d'integració europea.

  Més informació: Erasmus Plus

 • logo Ministeri MEC

  06/10/14

  Resolucio definitiva beques Erasmus.es

  Amb data 4 d'octubre s'ha publicat la Resolució definitiva de les beques Erasmus.es amb la llista alfabètica de beneficiaris i beneficiàries. Els estudiants que vullguen fer cap tipus de reclamació o recurs s'han de dirigir al Ministeri.

  Enllaç a la Resolució

 • Erasmus plus

  06/10/14

  Prova idiomes Erasmus Estudis B2

  Oberta la matrícula per a les proves específiques d'idioma de nivell B2 en anglés, francés i alemany en el Centre d'Idiomas de la Universitat de València

  Més informació

 • Logo Erasmus+

  01/10/14

  Erasmus Pràctiques 2014-2015: adjudicació de les beques de modalitat B

  Finalitzat el termini de presentació d'esmenes i reclamacions,es publica la resolució d'adjudicació de les Beques Erasmus Pràctiques 2014-2015 en modalitat B. També es publica el llistat de sol·licituds excloses.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord