Acte d'obertura curs 2023-2024.
Hamlet canalla
‘Hamlet canalla" al Teatre Micalet

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.

 

De Manolo Molins

Direcció de Joan Peris

Amb Josep Manel Casany i Ximo Solano

Coproducció de l'Institut Valencià de Cultura i de la Companyia Teatre Micalet.

Sessions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h. Diumenge 16 d’octubre i divendres 21 d’octubre no hi ha funció.

El Hamlet més canalla arriba al Micalet. Un espectacle inspirat en el Hamlet de Shakespeare en la commemoració del IV centenari de la mort de l’autor.

Aquest text mostra una nova visió de Hamlet, ens parla de la complexitat de la tragèdia, de la inutilitat de la venjança, suggerint un debat d’un tema d’actualitat permanent.  Hi veiem el Hamlet maltractador de dones, assassí, que s’aprofita dels febles i que lliura el seu poble a l’enemic. Un “heroi” que sacrifica tots i totes els que té al voltant per la seua “missió”. Amb Hamlet Canalla es pretén regirar la visió d’un dels personatges teatrals més grans de la història, d’aquest messies que ho fa tot per “salvar” el seu poble, ara que tenim tants herois d’aquesta mena en la vida pública.

Amb aquest text del valencià Manuel Molins, podrem posar-nos en la pell dels “febles”: què sent Ofèlia cap al seu maltractador, per què Gertrudis es comporta d’aquella manera, què pensa l’Actor quan Hamlet està assetjant-lo…

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 14 d’octubre de 2016 a 6 de novembre de 2016. Dimecres, dijous i divendres de 20:30 a 22:30.
  • De 14 d’octubre de 2016 a 6 de novembre de 2016. Dissabte i diumenge de 19:00 a 21:00.
 
 
Lloc de realització

Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

 
Organitza

Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta dinamitza@valencia.edu

 
Més informació