Acte d'obertura curs 2023-2024.
Imatge de La Nau dels Estudiants
Inscripció als cursos i tallers de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

Els tallers i cursos es realitzaran durant la setmana del 5 al 8 de setembre. Inscripció oberta

 

La programació de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 18 cursos i tallers que tindran lloc el proper setembre al Campus dels Tarongers. L'objectiu de totes aquestes activitats és posar al vostre abast pautes, claus i metodologies per a millorar la vostra formació personal com a universitaris i com a ciutadans.

Reviseu les condicions de reconeixement acadèmic per a cadascun en Reconeixement Acadèmic i Certificació 2016

Destinataris i destinatàries

Els cursos i tallers de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes estan destinats tant a estudiantes i estudiants universitaris com a la ciutadania en general. En alguns d'ells podeu trobar algunes consideracions per a que la participació siga adecuada amb els objectius i continguts dels cursos.

Participants de La Nau Gran

Aquests cursos i tallers poden ser reconeguts com a crèdits en Activitats Complementaries en els diferents itineraris del programa La Nau Gran. La condició necessària per a poder ser convalidables és que l'activitat formativa tinga una durada igual o superior a les deu hores.

Durada dels cursos

Aquesta edició de La Nau dels Estudiants i Estudiantes està formada per cursos i tallers de vint o deu hores de durada.

Xarxa Vives d'Universitats

La Xarxa és una associació sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 21 universitats del arc mediterrani europeu: Andorra, España, Francia e Italia. Anualment edita La Guia de Cursos d'Estiu oferint una de les ofertes de cursos d’estiu més potents d’Europa i la de més relleu en l’àmbit de la nostre territori. Adreçada principalment a tot l’estudiantat de grau i de postgrau de les universitats de la Xarxa, és també una proposta oberta a qualsevol persona interessada a ampliar els coneixements universitaris en qualsevol camp del saber.

Dins la nostra proposta formativa trobareu crusos que han sigut inclosos en la Guia de Cursos d’Estiu 2016 . Cas que el curs estiga inclòs en La Guia (trobareu aquesta informació punxant en el detall de cada curs) cal destacar que a més de tenir reconeixement acadèmic a la Universitat de València, seria susceptible d'obtenir-lo a la resta d'universitats de la Xarxa Vives.

 

Data De 8 de juliol de 2016 a 31 d’agost de 2016. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Campus de Tarongers

 
Organitza

SEDI

Delegació per a estudiants.

http://www.uv.es/nauest

 

Contacta nauest@uv.es

 
Més informació