Acte d'obertura curs 2023-2024.

‘Searching for Sugar man’ a Burjassot Versió original en anglès subtitulada en valencià Entrada gratuïta disponible a la taquilla del Tívoli, a partir de les 19 hores, el dia de la projecció.

 

‘Searching for Sugar Man’

[Buscant Sugar Man]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Direcció: Malik Bendjelloul

Dimecres, 26 de novembre de 2014, a les 20.00 h

A les acaballes dels anys 60, Sixto Rodríguez, un misteriós músic, va ser descobert en un bar de Detroit per dos productors que van quedar fascinats per les seues melodies commovedores i les seues lletres profètiques. Van enregistrar dos discos amb la convicció que l'artista esdevendria un dels més grans de la seua generació. No obstant això, l'èxit no va arribar mai i el cantant va desaparèixer enmig de rumors sobre el seu suïcidi en un escenari. Mentrestant, un dels disco va arribar a la Sud-àfrica de l'apartheid i es va estendre per tot el país en gravacions pirates. En uns anys, el músic va passar a ser icona de la llibertat i de la lluita contra el sistema. Molt de temps després, dos fans sud-africans es van obstinar a esbrinar què havia passat realment amb Rodríguez i la seua investigació els va portar a conèixer una història extraordinària.

Entrada gratuïta disponible a la taquilla del Tívoli, a partir de les 19 hores, el mateix dia de la projecció (més de 550 butaques).

 

Data 26 de novembre de 2014 de 20:00 a 22:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural Tívoli de Burjassot (carrer de Josep Carsí, núm. 50, Burjassot).

 
Organitza

Fundació Vicent Andrés Estellés

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística.

www.uv.es/spl

 

Contacta dinamitza@valencia.edu

 
Més informació