Acte d'obertura curs 2023-2024.

S'analitzen les actuacions desenvolupades en 2014, es presenta el pla estratègic 14-16 i es tria el nou grup de coordinació del Fòrum.

 

La UV és l'encarregada d'acollir, en aquesta ocasió, l'Assemblea General del Fòrum d'Universitats del Club Excelencia en Gestión (CEG). En ella, es mostraran els resultats de les diferents actuacions desenvolupades al llarg de 2014, amb especial atenció a l'acord suscrit entre el CEG i la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, a les conversacions amb ANECA per a la recuperació del Conveni ANECA-CEG per a l'avaluació de serveis universitaris, i a l'elaboració d'un informe sobre l'ús del Model EFQM per a l'acreditació institucional. D'altra banda, es presentaran tant el Pla Estratègic del CEG (2014-2016) com un informe de l'evolució dels reconeixements en les nostres universitats.

Així mateix, Guy Haug oferirà la conferència titulada “Nous paradigmes de qualitat per a les universitats de l'EEES” i, per acabar, es procedirá a l'elecció del nou grup de coordinació del Fòrum.

 

Data 26 de maig de 2015 de 15:15 a 18:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

La Nau - Centre Cultural de la UV

 
Organitza

Club Excelencia en Gestión y Unitat de Qualitat de la UV.

 

Contacta unitat.qualitat@uv.es

 
Més informació