Acte d'obertura curs 2023-2024.
Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CAEU) Karate

El Campionat Autonòmic d’Esport Universitari de Karate a L'Eliana.

 

La selecció de karate de la Universitat de València disputa hui dissabte, 13 de febrer, el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari, una cita que te lloc al pavelló del poliesportiu municipal de l’Eliana i on els esportistes de la Universitat de València tractara de revalidar el títol de campions autonòmics.

El curs passat, els karatekes de la selecció obtingueren 26 medalles en el campionat (6 ors, 6 plates i 14 bronzes). Aquesta vegada, el combinat dirigit per Arturo Olmedo afronta la cita “amb l’esperança de poder revalidar el títol una temporada més. Malgrat que tenim diverses baixes importants (diverses medallistes nacionals ja han acabat la carrera per a aquesta temporada), hem intentat renovar-nos per poder tornar a aspirar a l’or per universitats”.

Un total de 27 esportistes entre elit i promeses representaran la Universitat de València en aquest esdeveniment, que començarà a les 16:00 h, de primer amb la modalitat de kates i posteriorment amb kumite.

El Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de la selecció a través de les seues xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv), en les quals oferirà a tots els seguidors informació més immediata sobre els resultats dels karatekes.

 

Data 13 de febrer de 2016 de 15:00 a 20:00. Dissabte.

 
 
Lloc de realització

L'Eliana

 
Organitza

Universitat d'Alacant.

www.ua.es

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació