Acte d'obertura curs 2023-2024.
Campionat d'Espanya Universitari de Voleibol

La selecció de voleibol busca revalidar el títol de campió d'Espanya universitari

 

La selecció de voleibol masculí de la Universitat de València es desplaça a Lleó per disputar-hi el Campionat d'Espanya Universitari, que hi té lloc del 26 al 29 d'abril, un campionat del qual té el títol del curs passat.

El combinat dirigit per Juanjo Susín acudeix a la cita després d'haver aconseguit proclamar-se campió del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU), una competició en la qual no ha perdut cap partit i que l'equip ha finalitzat amb el caseller de derrotes a zero.

Juanjo Susín, seleccionador de l'equip de la Universitat, afirma que l'equip afronta el campionat “amb la major de les il·lusions. L'experiència de l'any passat ha estat el principal motor de treball de tota aquesta temporada. Els jugadors, més enllà del bon resultat que van aconseguir l'any passat, volen tornar a participar en la màxima competició en què han estat, i lluitar per aconseguir tot el que puguen. Sabem que és un campionat que pot ser molt diferent del de l'any passat, que els equips han pogut canviar completament, i tot això ens fa anar-hi amb la mateixa humilitat amb la qual vam competir l'any passat i amb la mateixes ganes de voler oferir el màxim rendiment o un major nivell de joc, després de tants i tants entrenaments durant tot l'any. Sabem que en aquests campionats potser no compte per a res el que hem fet en altres anys, i que no es pot tenir un mal dia perquè això et fa perdre les opcions que tingues. La resta d'equips ens poden veure com els defensors del títol, però no crec que calga afrontar el campionat com a tals, sinó pensant que tenim les mateixes possibilitats que els altres i que siga la competició la que ens done les opcions reals de joc i de classificació. Crec que hem de recordar tot el que treballem, invertim i sacrifiquem i el premi que vam obtenir per entendre que enguany no serà més fàcil i que ho hem de fer encara millor, amb major dedicació, lliurament i esforç."

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de la selecció de voleibol a través de les seues xarxes socials oficials Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv) en les quals oferirà a tots els seguidors informació immediata sobre els resultats de la selecció de voleibol.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 26 d’abril de 2015 de 10:00 a 21:00. Diumenge.
  • 27 d’abril de 2015 de 10:00 a 20:00. Dilluns.
  • 28 d’abril de 2015 de 10:00 a 20:00. Dimarts.
 
 
Lloc de realització

Lleó

 
Organitza

Universitat de Lleó.

www.unileon.es

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació