Acte d'obertura curs 2023-2024.

Exposició commemorativa del 30 Aniversari de la Facultat de Psicologia i Logopèdia a l'Eliana. Inauguració, 23 de març a les 19 h.

 

La Facultat de Psicologia i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat una exposició commemorativa del 30 Aniversari de la Facultat i els estudis de Psicologia i Logopèdia a València, amb l'objectiu d'oferir a la comunitat universitària i a la societat valenciana, en general, una visió gràfica sobre la seua dinàmica interna i organitzativa, al costat del seu potencial investigador i de transferència.

Els estudiants, a més de les titulacions de grau i postgrau, poden optar a una àmplia oferta d'activitats que contribuïsquen a completar la seua formació. Aquesta oferta d'activitats, en gran manera, és fruit dels projectes R+D+i i la recerca i la transferència del coneixement.

L'exposició està dirigida als centres educatius (Educació Secundària, Formació de Persones Adultes i uns altres) de l'àrea d'influència de la Universitat, els seus futurs estudiants, especialistes en la matèria i públic en general interessat en la Psicologia i els seus múltiples camps.

 

Període de l'esdevenimentDe 23 de març de 2015 a 10 d’abril de 2015. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 10:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Hall del Centre Sociocultural, Plaza Jutge Comes, s/n. 46183 L'Eliana

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i Facultat de Psicologia amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Eliana.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació