Acte d'obertura curs 2023-2024.

Realitzada en el marc del projecte d'investigació PROMETEO II 2014/081 (Generalitat Valenciana), “Mediació i arbitratge: globalització o localització?”. Dirigida a estudiants de Criminologia, Dret, Ciència Política i Psicologia, i a més a més, professionals d'aquestes àrees.

 

Realitzada en el marc del projecte d'investigació PROMETEO II 2014/081 (Generalitat Valenciana), “Mediació i arbitratge: globalització o localització?”. Dirigida a estudiants de Criminologia, Dret, Ciència Política i Psicología, a més a més professionals d'aquestes àrees.

Objectius: Anàlisi de la situació o statu quo de la mediació penal, tant en l'àmbit de la responsabilitat penal d'adults com en menors, i plantejant algunes situacions complexes que, tot i els possibles inconvenients "a priori" permeten plantejar les trobades restauratius, especialment en cas de violència de gènere i en el cas de comissió de delictes de terrorisme. Posada en comú i conclusions (es realitzarà en sessió vespertina i amb els participant del congrés -ponentes i moderadores- així com amb els membres de l'equip investigador)

´

Comité Científic

Prof. Dra. Dra. h.c. Silvia Barona Vilar

Prof. Dr. Guillermo Palao Moreno

Prof. Dr. Carlos A. Esplugues Mota

Prof. Dr. Francisco Javier Jiménez Fortea

Prof. Dra. Elena Martinez García

Prof. Dra. Ana Montesinos García

Prof. Ana Isabel Blanco García

 

Data 31 d’octubre de 2014 de 10:00 a 18:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Saló Victor Fairén, 3P08- Edifici Departamental- Facultat de Dret. Avda. Tarongers, Universitat de València

 
Organitza

Comité Científic del projecte d'investigació PROMETEO II 2014/081 (Generalitat Valenciana) “Mediació i arbitratge: globalització o localització”

Universitat de València.

 

Contacta silvia.barona@uv.es

 
Més informació