Acte d'obertura curs 2023-2024.

La investigadora Dª Josefa Tolosa Chelós ha rebut el Premi de la Real Acadèmia de Ciències Veterinàries d'Espanya 2014, de la Fundació CESFAC

 

La investigadora Josefa Tolosa Chelós ha rebut el Premi de la “Real Academia de Ciencias Veterinarias de España 2014” pel seu treball sobre el tema "Pinsos Compostos", patrocinat per la Fundació de la Confederació Espanyola de Fabricants d'Aliments Compostos per a Animals (CESFAC). El treball, titulat "Presència de micotoxines emergents en pinsos comercialitzats a Espanya", ha estat dirigit per els doctors Jordi Mañes i Emilia Ferrer, i ha estat desenvolupat integrament al Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal de la Facultat de Farmàcia.

Josefa Tolosa és llicenciada en Veterinària per la Universitat Cardenal Herrera CEU en 2008 i màster en “Qualitat i Seguretat Alimentària” per la Universitat de València en 2011. Actualment realitza el seu doctorat dintre del Programa de “Ciències de l’Alimentació” de la Universitat de València, on gaudeix d’un contracte d’Investigador en Formació (PIF) des de 2012.

La entrega del premi es realitzarà en sessió pública i solemne de la Real Acadèmia el proper 26 de gener al saló d’Actes de l’Il·lustre Col·legi de Veterinaris de Madrid, prèvia exposició del treball.

L'import econòmic del premi serà invertit en la realització d'una estada en un centre estranger d'investigació en aqüicultura, per tal d’ampliar estudis en alimentació, infestació i patologia animal.

 

Data 26 de gener de 2015 de 18:00 a 20:30. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Il·lustre Col·legi de Veterinaris de Madrid

 
Organitza

Real Academia de Ciencias Veterinarias de España.

 

Contacta josefa.tolosa@uv.es

 
Més informació