Acte d'obertura curs 2023-2024.
Panoràmica de Sollana
Medi ambient i economia sostenible. L'Albufera a debat

Jornada formativa

 

Hereus d’una concepció vuitcentista que considerava infinits els recursos naturals, el “món desenvolupat” ha estat instal·lat tradicionalment en models de producció i desenvolupament manifestament insostenibles.

En les últimes dècades, diversos moviments ecologistes han contribuït a l’aparició d’una visió crítica del malbaratament global de les societats industrialitzades i ha sorgit una preocupació global davant els problemes plantejats per l’acció humana en la naturalesa.

En l’actualitat són varis els indicis que apunten a la cerca d’un model de desenvolupament que podem cridar sostenible, caracteritzat per la voluntat de perdurar en el temps mentre que és capaç de compatibilitzar el creixement econòmic i la millora del nivell de vida amb el respecte als valors ecològics, socials i culturals.

Entorn d’aquestes qüestions girarà aquesta jornada, organitzada per l’Ajuntament de Sollana i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, en col·laboració amb IMELSA.

 

Data 25 de setembre de 2014 de 18:00 a 20:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural de Sollana (C/Rei en Jaume, 48)

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Ajuntament de Sollana i Imelsa.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació