Acte d'obertura curs 2023-2024.

Inauguració de l'exposició, el 29 d'abril, a les 19 h.

 

Joaquín Bérchez ha convertit les fotografies del paisatge valencià en una eina més de contemplació i de reflexió sobre el territori. La mostra arreplega panoràmiques des d'Ademús a l'Albufera, les vistes de l'interior i el litoral, mostrant amb detall les vinyes, tarongers, palmeres, oliveres, arrossars… que se succeeixen a través d'una juxtaposició de l'antic i del modern, en un territori antropitzat, modelat per l'activitat humana.

Des de la torsió d'un cep a l'airosa cúpula blava, des de les restes d'un aqüeducte romà a les tranquil·les aigües del Mediterrani, el paisatge valencià representat adquireix noves visions als ulls de Joaquín Bérchez. El professor torna a delectar-nos amb estampes de la nostra geografia, del nostre paisatge. Un pretext més per a evocar el reconeixement i el sentiment cap al nostre territori i als valors paisatgístics i patrimonials que atresora.

L'exposició “Miscel·lània Geogràfica” obeeix a la voluntat i compromís de la Universitat de València d'estar present en el territori, en la societat local. El seu disseny i la seua temàtica responen a uns objectius formals i conceptuals, en els quals la divulgació mitjançant el seu caràcter itinerant, i la reflexió a partir d'aspectes inèdits del paisatge valencià des d'una particular visió de l'autor, adquireixen protagonisme.

Del 29 d'abril al 25 de maig

Horari de l'exposició:

Dimarts a dissabte d'11 a 19:30 h.

Diumenge d'11 a 14:00 h.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 29 d’abril de 2014 a 25 de maig de 2014. Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte d' 11:00 a 19:30.
  • De 29 d’abril de 2014 a 25 de maig de 2014. Diumenge d' 11:00 a 14:00.
 
 
Lloc de realització

Sala de la Muralla, Col.legi Major Rector Peset Plaça Forn de Sant Nicolau, 4, 46001 València

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es