Acte d'obertura curs 2023-2024.
El paisatge viscut (Morella)

Oberta la inscripció a la jornada.

Morella acollirà el dijous 6 de juliol una nova jornada sobre "El paisatge viscut: paisatges emblemàtics i dissonàncies paisatgístiques" organitzada, com sempre, per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians en col·laboració amb el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial. En aquesta ocasió ens desplacem a la comarca castellonenca dels Ports per conèixer de mà dels seus veïns dels diferents paisatges de la zona.

La Jornada que, recordem, és d'inscripció gratuïta, està concebuda com una trobada per a la sensibilització i la participació. Es pretén fomentar els valors del paisatge de manera participada i al mateix temps compartir coneixement col·lectiu, amb el propòsit de millorar la nostra comprensió sobre la concepció ciutadana del paisatge. A més, s'identificaran cooperativament els elements que resten qualitat al paisatge comarcal.

El format és el de jornada-taller, on especialistes de la Universitat de València en paisatge i territori explicaran els valors del paisatge i importància per a la societat, obrint pas a la reflexió i el debat. Es durà a terme, a més, un taller de caràcter participatiu orientat cap a una identificació i avaluació compartida dels paisatges comarcals, fent especial èmfasi en els Ports, a través de la cartografia.

 

Data De 28 de juny de 2017 a 6 de juliol de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE). Plaça de Sant Miquel, 3 (Morella)

 
Organitza

Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians. Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial..

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació