Acte d'obertura curs 2023-2024.

Obert el termini d'inscripció del Màster en Mediació Penal organitzat per l'Institut Unviersitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals.

 

Les eixides professionals que té el Máster en Mediació Penal són:

• Formació per a actuar de mediador/a en programes de mediació penal en jutjats i tribunals i en centres penitenciaris; participar en la resolució alternativa de conflictes en l'àmbit intercultural, comunitari, escolar i juvenil.

• Analitzar l'aplicació d'instruments de justícia restaurativa (dins del marc dels mètodes alternatius de solució de conflictes) a la Justícia penal, atenent al marc legal, a les característiques específiques de la mediació penal, a la figura del mediador, les fases de la mediació, el seu entroncament en el procés penal espanyol d'adults i de menors, les conseqüències jurídiques de l'acord reparador i les experiències de mediació, amb especial insistència en la projecció aplicada del coneixement teòric a través de casos pràctics.

 

Data De 1 de setembre de 2016 a 21 de febrer de 2017. 24h. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres.

 
 
Lloc de realització

Adeit

 
Organitza

Institut Universitari d’Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València.

http://www.uv.es/institut-criminologia-ciencies-penals/ca/institut-universitari-investigacio-criminologia-ciencies-penals.html

 

Contacta informacion@adeituv.es

 
Més informació