Acte d'obertura curs 2023-2024.
Programa VLC-Bioclinic 2017. Convocatòria i Manifestacions d'Interès

 

Tercera edició del Programa VLC-BIOCLÍNIC 2017, que té com a objectiu fomentar accions col·laboratives de recerca traslacional i de transferència de coneixement entre investigadors/professionals de la Universitat de València i la Fundació per a la Recerca de l'Hospital Clínic Universitari de València-Institut de Recerca Sanitària (INCLIVA), mitjançant el finançament, tant d'activitats preparatòries com de projectes de desenvolupament que ja disposen de resultats preliminars contrastats i amb potencial de transferència.

ACCIONS DEL PROGRAMA VLC-BIOCLINIC 2017

- Subprograma A. Ajudes per a la realització d’accions exploratòries per a la formulació de nous projectes d'innovació en cooperació UV-INCLIVA, amb un pressupost total de 40.000 € i en la qual es finançaran accions preparatòries de nous projectes, fins a un màxim de 4.000€/proposta.

- Subprograma B. Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius innovadors, basats en uns resultats o experiències preliminars ja contrastats i que mostren potencial de transferència al sistema de salut, amb un pressupost total de 40.000 € i es podrà finançar fins a un màxim de 10.000 €/proposta.

La publicació d'ambdues convocatòries està prevista per a l'última setmana de juliol i finalitzarà en el mes de setembre de 2017.

PRESENTACIÓ DE MANIFESTACIONS D'INTERÈS PER A LA CERCA DE SOCIS

Des del 11 fins al 26 de juliol de 2017, tots dos inclusivament, els investigadors/professionals d'ambdues entitats que les seues propostes requereixen d'un soci en l'altra entitat, podran emplenar les seues Manifestacions d'Interès mitjançant la pàgina web descrivint breument la idea i el perfil de soci que es necessita.

Així mateix, es podran consultar les idees publicades que cerquen soci en l'altra institució en www.vlc-bioclinic.es/busqueda-socios/

Amb les manifestacions rebudes, des del Servei d’Investigació i Innovació de la UV i la OTRI de l’INCLIVA, es farà una cerca entre els investigadors/professionals d'ambdues entitats i es proporcionaran les dades de contacte dels possibles socis.

 

Data De 11 de juliol de 2017 a 20 de setembre de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica

 
Organitza

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica. Servei d’Investigació i Innovació..

 

Contacta vlc-bioclinic@uv.es

 
Més informació