Acte d'obertura curs 2023-2024.

Les seleccions disputen la segona jornada CADU de concentracions

 

Les seleccions de la Universitat de València disputen la segona jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU), la competició en la qual participen totes les universitats del sistema universitari valencià i que per als esports com futbol 7, pàdel, rugbi i tennis, es disputa en jornades amb un format de concentració, amb diversos partits davant les diferents universitats.

Després dels bons resultats obtinguts en la primera jornada, les seleccions afronten l'equador de la lliga amb ambició i entusiasme. En aquesta ocasió, la Universitat Miguel Hernández d'Elx serà l'encarregada d'acollir les diferents seleccions.

La selecció de futbol 7 femení es desplaça al camp de futbol de la Miguel Hernández per disputar un total de dos partits. En aquesta ocasió davant la Universitat Politècnica de València (10:30 hores) i la Universitat d'Alacant (14:00 hores). Les xiques de José A. Menchero competiran en els partits amb la càrrega de confiança que van acumular en la primera jornada, en la qual es van imposar en els dos xocs que van disputar.

El camp de rugbi Amorós Palao de la Ciudad Deportiva d'Elx serà testimoni dels 20 partits de rugbi i rugbi 7 que comencen a les 10:00. La Universitat, fins ara invicta en ambdues modalitats, disputarà un total de tres partits en cadascuna de les categories (masculina i femenina): a les 12:00 s'estrenen els xics davant la Universitat Jaume I de Castelló, i a les 12:20 serà el torn del combinat femení; a les 13:20 davant la Universidad Católica de València, i les xiques faran el mateix a les 13:20; i finalment, a les 15:20 i 15:40, respectivament, s'enfrontaran davant l'equip amfitrió, la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

La selecció de tennis de la Universitat es traslladarà a les instal·lacions de la Universitat Jaume I de Castelló per disputar els partits d'individual masculí, individual femení i dobles mixt, que tindran lloc des de les 10:00 hores. Per la seua banda, la selecció de pàdel descansarà aquesta jornada.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de les seleccions mitjançant les seues xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv) en les quals oferirà a tots els seguidors informació més immediata sobre els resultats dels partits.

 

Data 2 de desembre de 2015 de 10:00 a 17:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Elx

 
Organitza

Servei d'Educació Física i Esports.

www.uv.es/sef

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació