Acte d'obertura curs 2023-2024.
Tallers de llengües i cultures - primavera de 2016
Tallers de llengües i cultures - primavera de 2016 Ara, també búlgar i xinès!

Les llengües aquesta edició són: búlgar, ucraïnès, txec, rus, francès, italià, alemany i xinès. Tindran lloc entre el 15 de febrer i el 20 de maig de 2016.

 

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ofereix vint-i-tres tallers de llengües i cultures. Les llengües cobertes aquesta edició són: búlgar, ucraïnès, txec, rus, francès, italià, alemany i xinès. Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i el personal treballador de la Universitat de València. Estan especialment indicats per als qui tenen prevista una estada en els països on s'usen aquests idiomes. Si no treballeu ni estudieu a la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (www.fundacio.es/amics).

Els tallers tindran lloc al carrer del Serpis, 29, de València (Campus dels Tarongers) i aquesta edició, com a novetat, també hi haurà d'italià i francès a l'Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot i de xinès a l'Aulari V del Campus de Blasco Ibáñez. Les llengües de treball seran la pròpia de cada taller i el valencià. L'assistència no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Consulteu horaris a la nostra pàgina.

 

Data De 25 de gener de 2016 a 20 de maig de 2016. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Servei de Política Lingüística, carrer del Serpis, 29

 
Organitza

Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta dinamitza@valencia.edu

 
Més informació