Acte d'obertura curs 2023-2024.

Facultat de Geografia i Història.

 

L'exposició, elaborada per la Universitat de València a través de la unitat de suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, compta amb 25 panells confeccionats pel personal docent i investigador de la Universitat, els tècnics del Parc Natural, així com altres especialistes vinculats a l'aiguamoll (Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Conselleria de Medi ambient, etc.).

Sens dubte, constitueix una gran obra de caràcter multidisciplinari, atès que les temàtiques abordades abasten des del procés de formació històrica del llac, la fauna i vegetació, la contaminació i qualitat de les aigües, la (paleo)limnologia i edafologia, les restauracions de dunes, mallades o ullals, les principals activitats econòmiques desenvolupades en l'espai (pesca, arrossar, indústria) o les fites del patrimoni hidràulic (sèquies, vapors, tancats) presents a l'entorn de l'Albufera.

Horari: de 8:00 a 20:00 h

 

Període de l'esdevenimentDe 7 de juny de 2012 a 28 de juny de 2012. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 08:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Geografia i Història, 1a planta

 
Organitza

Exposició organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es; unitatsuport@uv.es