Acte d'obertura curs 2023-2024.

Analitzarà els màsters en Aproximacions Moleculars en Ciències de la Salut, en Aqüicultura, i en Neurociències Bàsiques i Aplicades.

 

Del 27 al 28 d'abril, la UV rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar els màsters oficials en Aproximacions Moleculars en Ciències de la Salut, en Aqüicultura, i en Neurociències Bàsiques i Aplicades.

La Comissió d’Avaluació Externa està formada per quatre membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els avaluadors i les avaluadores inspeccionaran les instal·lacions del centre on s’imparteixen els màsters i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat, professorat, equips directius, egressats/des, empleadors/es, personal de recolzament i comitès d’autoavaluació. Així mateix, hi haurà una audiència pública el 28 d'abril a les 10.15 hores a la Sala de Juntes de l'edifici de Deganats del Campus de Burjassot perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte als màsters avaluats.

 

Període de l'esdevenimentDe 27 d’abril de 2015 a 28 d’abril de 2015. Dilluns i dimarts de 09:00 a 18:30.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Ciències Biològiques i Edifici de Deganats del Campus de Burjassot

 
Organitza

Unitat de Qualitat.

 

Contacta unitat.qualitat@uv.es