Acte d'obertura curs 2023-2024.
Científica en laboratori
VLC/Start-up 2016

Llançament de la convocatòria: VLC/Startup 2016, per al desenvolupament d'empreses innovadores i/o de base tecnològica a l'entorn de VLC/CAMPUS.

 

En la convocatòtia podrà participar qualsevol iniciativa empresarial legalment constituïda i amb una antiguitat inferior a 3 anys, que present un projecte innovador i / o basat en el coneixement, i en la qual almenys un membre de l’equip promotor estigui relacionat amb la Universitat de València , el CSIC, o qualsevol de les entitats, centres d’investigació i empreses que conformen el mapa d’agregats del Campus d’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS.

Els beneficiaris disposaran d'un espai en el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) sobre la base de tres modalitats:

a) SEMILLERO: el programa oferirà 4 allotjaments de treball gratuïts durant 6 mesos i amb un descompte del 50% els 6 mesos posteriors en l'espai de co-working del PCUV. L'allotjament inclou mobiliari, connexió a internet, accés a sales de reunions i a la resta de serveis del PCUV.

b) DESPATX: el programa oferirà 2 espais de treball gratuïts durant 6 mesos i un descompte del 50% durant els 12 mesos posteriors en les instal·lacions del PCUV. L'allotjament en el despatx inclou mobiliari, connexió a internet, accés a sala de reunions i a la resta de serveis del PCUV.

c) LABORATORI: el programa oferirà 2 espais de laboratoris de 30 m2 gratuïts durant 6 mesos i amb un descompte del 50% durant 12 mesos posteriors. L'allotjament inclou el mobiliari, accés a sales de reunions i a la resta de serveis del PCUV.

El termini de presentació de sol·licituds va començar el dia 15 d'octubre de 2016 i estarà obert fins al 18 de novembre de 2016 a les 12:00 h.

 

Període de l'esdevenimentDe 15 d’octubre de 2016 a 18 de novembre de 2016. Tots els dies de 00:00 a 12:00.

 
 
Lloc de realització

Webs de Parc Científic de la Univertat de València (PCUV) i de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX)

 
Organitza
 

Contacta startup@vlc-campus.com

 
Més informació