Acte d'obertura curs 2023-2024.

Oberta la inscripció al XV Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Didàctica de la Llengua i la Literatura.

 

"Reptes en l'adquisició de les literatures i les llengües en l'era digital"

Aquest congrés s'emmarca dins de la Societat Espanyola de Didàctica de la Llengua i la Literatura (SEDLL), que és una entitat sense ànim de lucre, de la qual formen part investigadors de tots els nivells educatius i professionals preocupats per l'ensenyament i l'aprenentatge de llengües, literatures i dels seus recursos expressius, verbals, no verbals i audiovisuals.

La SEDLL té com a objectius primordials:

1. Establir vincles professionals entre els especialistes de l'Àrea de Didàctica de la Llengua i la Literatura de tots els nivells educatius i àmbits formatius.

2. Difondre les investigacions, activitats i propostes d'interés acadèmic, social i professional dels seus associats en l'àmbit de l'educació literària i lingüística.

3. Estimular una docència innovadora, a fi de consolidar-la en l'ensenyament i aprenentatge de matèries lingüístiques i literàries.

4. Impulsar totes aquelles iniciatives dels seus associats que permeten la millora i el desenvolupament de l'Àrea.

La SEDLL ha organitzat ja 14 congressos internacionals, que han abordat continguts oberts a tots els àmbits disciplinars de l'àrea, i simposis, centrats en temes monogràfics, de forma biennal i alternada durant els últims dies de novembre i primers de desembre de cada any. La SEDLL també publica, des de 1989, la revista Lenguaje y Textos.L'organització d'aquest congrés és una oportunitat per a la col·laboració entre les dues universitats, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València, així com els Departaments de Lingüística Aplicada i de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Els objectius d'aquest congrés són, d'una banda, fomentar les activitats i projectes conjunts, interactuar amb els membres dels grups d'investigació involucrats i oferir l'oportunitat de conéixer SEDLL als diferents col·lectius relacionats amb la didàctica de la llengua i la literatura de València. D'altra banda, poder reunir un col·lectiu nombrós que debata aspectes relacionats amb la docència pensem que és una bona oportunitat per a incentivar l'interés i la investigació en temes relacionats amb la Societat i amb el congrés.

 

Període de l'esdevenimentDe 2 d’octubre de 2014 a 18 de novembre de 2014. Tots els dies de 00:00 a 22:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Magisteri i Universitat Politècnica de València

 
Organitza

Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura (UV) i Departament de Lingüística Aplicada (UPV) amb la col·laboració de la Societat de Didàctica de la Llengua i la Literatura y la Facultat de Magisteri .

 

Contacta Noelia.Ibarra@uv.es, Josep.Ballester@uv.es

 
Més informació