Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en llengua estrangera: anglès
Competència lingüística + Competència professional
Certificat de nivell B2 de la UV o equivalents  + Itinerari de crèdits de Filologia Anglesa
 + Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura
 + Itinerari de docència en anglès
 + Itinerari formatiu específic

Itinerari de crèdits de Filologia Anglesa

Requisits

 • Tenir aprovats 24 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de filologia anglesa determinats pel Departament de Filologia Anglesa i Alemanya. Itinerari de crèdits ECTS.
  Per tal d’iniciar el procediment, adreceu-vos a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Campus de Blasco Ibáñez, av. de Blasco Ibáñez, 32, 46010 València.
 • Instància de sol·licitud
 • Més informació: svirtual@uv.es

Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura

Requisits

 • Tenir aprovats 24 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de Didàctica de la Llengua i la Literatura determinats pel Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Itinerari de crèdits ECTS.
  Per tal d’iniciar el procediment, adreceu-vos a la secretaria de la Facultat de Magisteri, Campus dels Tarongers, av. dels Tarongers, s/n, 46022 València.
 • Instància de sol·licitud
 • Més informació: fac.magisteri@uv.es

Itinerari de docència en anglès

Requisits

 • Cal haver obtingut el títol de grau, llicenciatura, diplomatura, enginyeria o màster oficial en la Universitat de València i haver-hi cursat almenys 80 crèdits amb l’anglès com a llengua vehicular. A més, caldrà acreditar estar en possessió del títol de Màster Universitari en Professor o Professora d'Educació Secundària o equivalent, expedit per la Universitat de València.
  Per tal d'iniciar el procediment, adreceu-vos al Servei de Política Lingüística, carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 46022. València
 • Instància de sol·licitud
 • Més informació: spl@uv.es

Itinerari formatiu específic curs 2016/17 (Secundaria)

Gestió: Servei d’Extensió Universitària, Amadeu de Savoia, 4, València, 963983800, cursosextensio@uv.es

Oferta formativa: Un grup, en horari de vesprada al llarg del curs acadèmic 2016-2017. La oferta formativa és presencial, i per tant l’assistència a clase obligatoria.

Alumnes per grup: Mímim d’alumnes per a l’activació del mòdul: 20 alumnes. Màxim d’alumnes per grup 35 alumnes.

Calendari d’automatrícula: L’automatrícula es realitza exclusivament per Internet, fent el pagament amb targeta bancària.

Automatrícula: Comença el 16 de setembre de 2016 a les 9.00 hores, fins al dia abans del començament del mòdul, o que es completen les places ofertes.

Ruta d’automatrícula: https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/ --- Matrícula altres estudis i activitats --- Matrícula d’Activitats del Servei d’Extensió Universitària. Accés com a usuari vinculat (per a estudiants matriculats a la Universitat de València) o registre de nous usuaris (per a la resta)

Una vegada dins de de l’automatrícula cal triar als tres descriptors Campus: Blasco Ibàñez; Tipus: Cursos Extensió Universitària; Quadrimestre 1 o 2 (1 per als mòduls 1 i 3) i( 2 per als mòduls 2 i4) i fer clic a la lupa.

Requisits d’accés: Nivell B1 d’anglès de la Universitat de València o equivalent i Títol de grau, llicenciatura, diplomatura o enginyeria o haver cursat i aprovat 100 crèdits d’un d’aquests títols.

Preu dels cursos: Comunitat Universitària 123,54 € per mòdul; Públic en general 151,50 € per mòdul.

Avaluació: L'avaluació dels cursos serà contínua i global i es tindrà en compte el progrés. S'inclourà una prova final basada en els continguts i activitats realitzades durant el curs.

Programa formatiu i cursos per a l’obtenció de la competència professional:
Cal cursar 4 mòduls.

 • Mòdul 1: Oral English for Teaching (6 crèdits)
 • Mòdul 2: Written English for Teaching (6 crèdits)
 • Mòdul 3: Instrumental Language and ICT Resources for Integrated Learning (6 crèdits)
 • Mòdul 4: Specialised Language and Terminology (6 crèdits)

Oferta formativa curs 2016/17 (Secundaria)

Mòdul Calendari Horari Aules
Mòdul 1: Oral English for Teaching (6 crèdits) Del 6 d’octubre fins al 22 de desembre de 2016 Dimarts, i dijous de 16:00 a 18:30 hores

Dimarts:Aula 105. Fac. de Filologia.Blasco Ibañez.

Dijous: Aula 02. Fac de Filologia.Blasco Ibañez(excepte dia 20/10/2016 aula 101)

Mòdul 3: Instrumental Language and ICT Resources for Integrated Learning (6 crèdits) Del 6 d’octubre fins al 22 de desembre de 2016 Dimarts, i dijous de 18.30 a 21.00 hores

Dimarts: Aula de Informàtica 1. Fac.Filologia.Blasco Ibañez

Dijous Aula 101.Fac. Filologia.Blasco Ibañez

Mòdul 2: Written English for Teaching (6 crèdits) De 2 de febrer fins al 13 d'abril de 2017 Dimarts, i dijous de 16.00 a 18.30 hores Aula 3L2. Aulari III(C/Menendez Pelayo, s/n)
Mòdul 4: Specialised Language and Terminology (6 crèdits) Del 2 de febrer fins al 13 d'abril de 2017 Dimarts, i dijous de 18.30 a 21.00 hores Aula 3L2. Aulari III(C/Menendez Pelayo, s/n)

Els cursos que s’ofereixen mitjançant el Servei d’Extensió Universitària habiliten per a obtenir la competència professional, prèvia superació de l’avaluació final de cadascun dels mòduls.

Una vegada s’haja superat el programa formatiu, cal demanar el certificat de capacitació al Servei de Política Lingüística (carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, València) emplenant aquesta sol·licitud, que expedirà els certificats a totes les persones que resulten aptes en els cursos i aporten el certificat de competencia lingüística d’anglès (nivel B2). A més a més, tots aquells que accesdisquen a fer els cursos per la via d’haver superat 100 crèdits no se’ls expedirà el certificat final fins que obtinguen un títol de grau o equivalent.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies