Llista de Vídeos

El Tribunal Constitucional ha anul·lat tres lleis de dret civil valencià que regulaven el règim econòmic matrimonial, la relació dels pares i els fills quan hi ha una crisi matrimonial o la relació de parelles de fet.
Sobre el comportament de femelles de rata. Les feromones sexuals i drogues d'abús activen de forma similar els circuits cerebrals de recompensa en rates.
L'Olimpíada d'Economia és un concurs de caràcter acadèmic i educatiu, que el seu objectiu fonamental és incentivar i estimular l'estudi de l'Economia i l'Empresa entre els estudiants de batxillerat. Així mateix, persegueix premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica, divulgar els estudis d'Economia i Empresa, i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la universitària.
Francisco Martínez Mojica és el precursor científic de la tècnica d'edició genètica més revolucionària de les últimes dècades. Es tracta de CRISPR, el desenvolupament del qual a partir del descobriment d'aquest microbiólogo alacantí ha inaugurat una nova era per a l'enginyeria genètica. El passat 7 de juliol, en l'auditori Marie Curie del PCUV i després d'una conferència sobre el naixement de CRISPR i les seues potencialitats actuals, la Societat Espanyola de Microbiologia va anunciar que li concedia la Medalla d'Honor de la institució. Amb aquest reconeixement, Mojica suma ja més de vint premis a la trajectòria investigadora que va iniciar a principis de la dècada dels 90 del segle XX en les salines de Santa Pola tractant de descobrir perquè procariotes sobrevivien a la dura salinitat de l'entorn. Entre aquests guardons, cal citar el Premi Jaime I d'Investigació Bàsica (2016), el Premi Fronteres del Coneixement Fundació BBVA (2017), Premie Fundació Llilly d'Investigació Biomèdica, Preclínica i Clínica (2017). El seu nom apareixia en 2016 en les habituals travesses dels Premis Nobel que realitzen les publicacions especialitzades
Si la química estudia la matèria i les seues transformacions, la química quàntica s'encarrega d'entendre els mateixos fenòmens però a nivell nanomètric. Per a això, es duen a terme experiments amb simulacions computacionals. Aconseguir càlculs cada vegada més precisos és important per a perfeccionar aquestes simulacions i avançar en el coneixement de com interactuen les nanoestructures.
'Cartografies sensibles' és un projecte d’investigació-acció basat en el concepte d’art i ecologies dirigit per Eugenia García Sottile. Emmarcades en aquest projecte, el Jardí Botànic de la Universitat de València ha acollit les intervencions de Joaquín Jara i Rosa Rodríguez. L’obra del primer és 'Pare', un treball a partir del tronc d’un 'Quercus cerri L.' de més de 180 anys. L’altra intervenció és 'Passiflorae. Presència / Aparició', on s’ha treballat amb diferents exemplars de passiflora. Després de mesos de creació al jardí, els artistes han acabat la seua part de la intervenció. Ara, la natura i el pas del temps faran la resta. Ens ho conten en aquest vídeo els tres protagonistes.
Tres estudiants en pràctiques entrevisten Bernd Wätcher dins el context del Desembre Europeu 2016. Bernd Wächter és el Director de l'Associació de Cooperació Acadèmica (ACA), un consorci d'agències europees i globals que recolzen la cooperació internacional en educació superior. ACA és un grup de reflexió que promou la innovació i la internacionalització en l'educació superior.
Reportatge sobre la ETSE. Vídeo gravat amb multicóptero en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València.
Vídeo promocional del Grau en Informació i Documentació
Vídeo promoció 2016 Facultat de Farmàcia de la Universitat València Vídeo testimonial que es va emetre durant el passat 1 de desembre per a celebrar la Graduació de la Promoció 2012-2016 d'alumnes/as de Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.
Presentació de la Facultat d'Economia de la Universitat de València
SEDAL és un projecte finançat per l'European Research Council que uneix el món de la biologia amb el de l'estadística i que té com a finalitat aconseguir millores en les tècniques d'observació de la Terra.
Amb aquest reportatge sobre DECRESIM comencem la sèrie «Investigacions excel·lents: Els grups d'investigació de la Universitat de València».
'El universo violento', el número 92 de 'Mètode', ha comptat amb la col·laboració de l'artista valenciana Aurora Valero (Alboraia, 1940), que a través de les seues obres plenes de color i de força ens ofereix la seua interpretació de l'origen i creació de l'univers. Ens ho explica ella en MètodeTV.
Aquest és un és un petit resum de com ha sigut aquesta última edició d'Idees MOTIVEM en Equip: parlem amb els equips finalistes, amb els qui gestionen aquesta acció innovadora i vam estar en el lliurament de premis de les millors idees d'enguany.
El concurs, que compleix el seu 10ª edició, ha reunit projectes empresarials realitzats per estudiants de centres de Torrent, Puçol Xirivella, Paterna, Mislata i València. Està impulsat per la Comissió de Cooperació de la Facultat d´Economia amb Secundària, en col·laboració de la Cátedra Excelencia y Desarrollo en Emprendimiento, DACSA-UV i la Cátedra Finanzas Internacionales del Banco de Santander, i està dirigit a estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat, de centres públics i privats de la Comunitat Valenciana. El jurat, integrat per docents de la Facultat d’Economia i de les entitats col·laboradores
Vídeo commemoratiu amb les activitats culturals i pedagògiques dutes a terme per l'Institut Confuci de la Universitat de València durant 10 anys des de la seua inauguració en el 2007.
El 3 de maig de 2017 rebrerem la visita de Javier Jiménez, CEO de Lanzadera; Patricia Pastor, de VIT Emprende; i Àlex Sicart, CTO de Sharge i un dels joves més influents del món segons Forbes; en una jornada organitzada per AIESEC.
Prepara al voltant de seixanta activitats organitzades per científics i emprenedors que faràn una pausa en la seua tasca quotidiana per a obrir-nos els laboratoris, mostrar-nos les seues instal·lacions i implicar-nos a mode de joc en la realització d’interessants experiments.
Jornada “Màrqueting esportiu” en la qual han participat els responsables de màrqueting dels principals clubs de la ciutat de València: Llevant UD, València CF i València Basket Club, i que ha sigut moderada pel professor de la Facultat d’Economia, Álvaro Tomás.
Diploma d'Especialització Professional Universitari en Gestió Empresarial de la Música, organitzador Departament d'Economia Aplicada.
Cal destacar que la Universitat de València realitza la seua oferta d'estudis propis de postgrau i d'especialització.Els estudis propis de postgrau i d'especialització de la Universitat de València s'estructuren, en funció del seu nivell.
Emissió en directe del Concurs Pont Xinés 2017 (autonòmic), organitzat pel Institut Confuci de València amb la col.laboració de la Universitat de València. Dissabte 8 d'abril, al saló d'actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
Els passats 9, 10 i 11 de març va tenir lloc a Granada la primera edició del congrés SWYP (Student Branch, Women in Engineering and Young Professionals) al que van assistir nou membres de la IEEE University of València Student Branch (IEEEsbUV). En aquesta edició la IEEEsbUV va resultar guanyadora juntament amb la Branca de la Universitat de Miguel Hernández d'Elx en un renyit empat. El premi a Millor Branca serà lliurat durant la celebració del pròxim IEEE Day que tindrà lloc en la ciutat de Sevilla.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies