Llista de Vídeos

Kerstin Krause és una de les directores de la sèrie Lindenstrasse la sèrie dramàtica que més temps porta en antena a Alemanya (des de 1985). Aquesta sèrie costumista tracta problemes quotidians de persones corrents de la societat alemanya sota el format d'una telenovela.
La Unitat d'Igualtat presenta SheScience, nou número de la revista Mètode sobre ciència amb perspectiva de gènere.
Desenvolupa la teua investigació experimental. Explora el comportament. Prova i valida la teua estratègia. Laboratori Economia Experimental i del Comportament.
LINEEX, el Laboratori d'Investigació en Economia Experimental de la Universitat de València, realitza projectes d'investigació en l'àrea de l'economia experimental i del comportament.
Programa Sistema per a l'Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes (SEATPE) per a la millora de la tutorització dels estudiants de la institució educativa que coordina la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez. Segons paraules de la vicerectora, és un programa pioner del que la Universitat de València es pot mostrar molt satisfeta i que, amb total seguretat, repercutirà positivament en la qualitat i els resultats de les pràctiques externes dels nostres estudiants i contribuirà a millorar la necessària entre la Universitat i altres institucions i empreses públiques i privades.
Vídeo presentat per Annabel Kay Ruiz i Daniel Kay Ruiz al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.
Vídeo presentat per Ivan Gallego i Fenollar al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.
Després de Nadal i les seues jornades repletes d'excessos, és habitual la presència en els mitjans de comunicació i plataformes publicitàries de productes i fórmules «miraculoses» que ens prometen tornar al nostre pes habitual (o, fins i tot, perdre alguns quilograms més pel camí) en temps rècord. Però, podem fiar-nos d'aquestes dietes «miracle»? Què entenem quan parlem de «dieta»? Quin és la definició més precisa? I quina influència exerceixen els mitjans de comunicació en els nostres hàbits nutricionals? Aquestes són algunes de les qüestions que li hem plantejat a José Miguel Soriano, professor titular de l'Àrea de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de València. En «Dietes a prova», el professor Soriano ens parla també de la importància de l'esport per a la salut, de l'equilibri ideal entre consum i despesa de calories per a mantenir el pes o evitar o, fins i tot, l'obesitat, així com del perill de conceptes nascuts del màrqueting, com, per exemple, els coneguts com «superalimentos».
Material audiovisual dirigit a la formació i conceptes bàsics del dret i condicions al treball, sobre el desenvolupament de la relació laboral, impartit per Carlos Alfonso i Gemma Fabregat.
El Secretari Autonòmic de Comunicació de la Comunitat Valenciana i professor de la Universitat de València exposa els seus coneixements sobre el dret de propietat intel·lectual a Espanya i la seua importància per a la producció audiovisual.
Vídeo presentat per Ivan Gallego i Fenollar al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.
Vídeo promocional del MOOC "Incipit". Curs de Llatí bàsic impartit pels professors Carles Padila i Josep L. Teodoro. Producció: Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" (www.uv.es/cfq)
Rosaura Folch, es Directora Economia La Fe. En 50 anys han passat per les aules de la Facultat d'Economia de la Universitat de València més de 30.000 estudiants. En les seues mans està la presa de decisions en les empreses i institucions que hui marquen el present i el futur de nostra societat
Vídeo presentat per Pedro Clemente Ateba Nchama i Patricia Nuño López al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.
La Clínica de Logopèdia de la Universitat de València té com a finalitat millorar la docència dels estudiants del grau en Logopèdia i el Màster d'especialització en intervenció logopèdica de la Universitat de València.
Si ho recordes solament podem donar-te les gràcies. Gràcies per compartir-ho i per formar part del nostre projecte.
El director del Festival de DocsBarcelona, productor executiu, realitzador i muntador va participar en les jornades inaugurals del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals de la Universitat de València.
Alguns alumnes expliquen les seues impressions sobre els títols de postgrau de la Universitat de València que gestiona ADEIT, la Fundació Universitat-Empresa d'aquesta institució educativa.
Penélope Hernández, Directora de LINEEX explica el motiu de l'escassa precisió de les enquestes en les eleccions dels Estats Units.
La Universitat de València celebra l’XI Fòrum d’Ocupació, del 22 al 24 de novembre, als tres campus: Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot-Paterna. Més de 60 empreses i institucions de 26 sectors es reuniran per a presentar la seua oferta de treball als titulats i les titulades de la Universitat. Organitzada per l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral – OPAL, a través de la Fundació General de la Universitat de València, aquesta edició presenta mig centenar d’activitats d’accés lliure programades a tots els campus. A més, hi haurà un Speed Cafè amb empreses de comunicació, editorials, serveis lingüístics, etcètera, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Pots seguir tota la informació del Fòrum a través de Twitter (@OPAL_valencia), Facebook (facebook.com/opaluv/) i el web www.uv.es/forodempleo
Les cinc universitats públiques valencianes han elaborat aquest vídeo per a celebrar el Dia de les Universitats Saludables cada 17 de novembre. Els bons hàbits de vida i la sostenibilitat són eixos fonamentals de la iniciativa.
En 50 anys han passat per les aules de la Facultat d'Economia de la Universitat de València més de 30.000 estudiants. En les seues mans està la presa de decisions en les empreses i institucions que hui marquen el present i el futur de la nostra societat.
Vídeo presentat per Pedro Nchama Ateba i Patricia Nuño López al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.
ADEIT en tres minuts. Coneix millor la missió de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València en aquest vídeo.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies