Llista de Vídeos

Vídeo promocional del Grau en Informació i Documentació
Vídeo promoció 2016 Facultat de Farmàcia de la Universitat València Vídeo testimonial que es va emetre durant el passat 1 de desembre per a celebrar la Graduació de la Promoció 2012-2016 d'alumnes/as de Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.
Presentació de la Facultat d'Economia de la Universitat de València
SEDAL és un projecte finançat per l'European Research Council que uneix el món de la biologia amb el de l'estadística i que té com a finalitat aconseguir millores en les tècniques d'observació de la Terra.
Amb aquest reportatge sobre DECRESIM comencem la sèrie «Investigacions excel·lents: Els grups d'investigació de la Universitat de València».
'El universo violento', el número 92 de 'Mètode', ha comptat amb la col·laboració de l'artista valenciana Aurora Valero (Alboraia, 1940), que a través de les seues obres plenes de color i de força ens ofereix la seua interpretació de l'origen i creació de l'univers. Ens ho explica ella en MètodeTV.
Aquest és un és un petit resum de com ha sigut aquesta última edició d'Idees MOTIVEM en Equip: parlem amb els equips finalistes, amb els qui gestionen aquesta acció innovadora i vam estar en el lliurament de premis de les millors idees d'enguany.
El concurs, que compleix el seu 10ª edició, ha reunit projectes empresarials realitzats per estudiants de centres de Torrent, Puçol Xirivella, Paterna, Mislata i València. Està impulsat per la Comissió de Cooperació de la Facultat d´Economia amb Secundària, en col·laboració de la Cátedra Excelencia y Desarrollo en Emprendimiento, DACSA-UV i la Cátedra Finanzas Internacionales del Banco de Santander, i està dirigit a estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat, de centres públics i privats de la Comunitat Valenciana. El jurat, integrat per docents de la Facultat d’Economia i de les entitats col·laboradores
Vídeo commemoratiu amb les activitats culturals i pedagògiques dutes a terme per l'Institut Confuci de la Universitat de València durant 10 anys des de la seua inauguració en el 2007.
El 3 de maig de 2017 rebrerem la visita de Javier Jiménez, CEO de Lanzadera; Patricia Pastor, de VIT Emprende; i Àlex Sicart, CTO de Sharge i un dels joves més influents del món segons Forbes; en una jornada organitzada per AIESEC.
Prepara al voltant de seixanta activitats organitzades per científics i emprenedors que faràn una pausa en la seua tasca quotidiana per a obrir-nos els laboratoris, mostrar-nos les seues instal·lacions i implicar-nos a mode de joc en la realització d’interessants experiments.
Jornada “Màrqueting esportiu” en la qual han participat els responsables de màrqueting dels principals clubs de la ciutat de València: Llevant UD, València CF i València Basket Club, i que ha sigut moderada pel professor de la Facultat d’Economia, Álvaro Tomás.
Diploma d'Especialització Professional Universitari en Gestió Empresarial de la Música, organitzador Departament d'Economia Aplicada.
Cal destacar que la Universitat de València realitza la seua oferta d'estudis propis de postgrau i d'especialització.Els estudis propis de postgrau i d'especialització de la Universitat de València s'estructuren, en funció del seu nivell.
Emissió en directe del Concurs Pont Xinés 2017 (autonòmic), organitzat pel Institut Confuci de València amb la col.laboració de la Universitat de València. Dissabte 8 d'abril, al saló d'actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
Els passats 9, 10 i 11 de març va tenir lloc a Granada la primera edició del congrés SWYP (Student Branch, Women in Engineering and Young Professionals) al que van assistir nou membres de la IEEE University of València Student Branch (IEEEsbUV). En aquesta edició la IEEEsbUV va resultar guanyadora juntament amb la Branca de la Universitat de Miguel Hernández d'Elx en un renyit empat. El premi a Millor Branca serà lliurat durant la celebració del pròxim IEEE Day que tindrà lloc en la ciutat de Sevilla.
MOTIVEM és una iniciativa de la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, dirigida per la vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, que té com a objectiu servir d'ajuda a l'esforç del professorat que estimula la creativitat de l'alumnat desenvolupant “Idees MOTIVEM en equip“ per a millorar el seu empleabilidad.
La major convocatòria de la historia economia experimental és nostra. I tu, amb qui vindràs?
Performance: Ni una menys 3.0 Com cada any, el 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones, un dia que commemora la lluita per la participació igualitària de la dona en la societat. En el marc d'aquesta jornada, l'alumnat del Grau d'Enginyeria Multimèdia va realitzar en les instal·lacions de l'Escola una performance, amb l'objectiu de conscienciar a la gent de les diverses formes de desigualtat de gènere, per a poder identificar-les i denunciar.
Dos alumnes del Grau en Enginyeria Multimèdia, Daniel García Costa i María Fabián García, acaben de publicar un vídeo divulgatiu que arreplega les opinions de diversos experts en aquesta àrea d'investigació que es van reunir a la ETSE-UV per a celebrar el seu congrés anual el juny passat de 2016. El vídeo ha sigut produït en el marc de la Xarxa d'Excel·lència SocioComplex (Ministeri d'Economia i Competitivitat, FIS2015-71795-REDT), de la qual forma part la Universitat de València, i il·lustra els reptes als quals s'enfronta aquest camp d'investigació multidisciplinari en el marc de la ciència espanyola.
El centre YUZZ Universitat de València desenvolupa la seua activitat en el marc del Programa de Emprendiment de la UV, que integra com a principals agents a l'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI), el ParcCientífic de la Universitat de València, l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) i els Departaments i Càtedres Institucionals amb activitat en l'àrea empresarial i emprenedora.
Presentació del seminari "La carrera investigadora: realitats i opcions" a càrrec de la professora i investigadora Anna Pineda (CNRS-IKER).
En el sistema patriarcal, les dones estem acostumades a quedar invisibilitzades amb l'ús no inclusiu del llenguatge, però a més a més, hem de suportar l'agressió i la discriminació que suposa el llenguatge sexista. Aquest vídeo pretén demostrar la no neutralitat de certs comentaris, sexistes i masclistes, que les dones han d'escoltar en el seu dia a dia, i les anima a denunciar-ho i a callar-los.
Dones i "altermundismo": "Invisibles"
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies