Aquesta monografia recull les reflexions de diferents professors de la Universitat de València realitzades en diferents localitats del territori valencià durant el programa 2014-15.
Aquest volum recull el catàleg de l'exposició "La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La Ribera del Xúquer" realitzada per la Universitat en 2015.
Catàleg de les exposicions sobre les comarques de La Safor, La Vall d'Albaida i l'Alt Túria, efectuades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.
Des d'una pluralitat d'enfocaments en la investigació sobre la pilota valenciana, aquesta publicació contextualitza la realitat d'aquest esport.
Aquest volum recull les principals modalitats d'esport autòcton presents en el territori valencià a partir de les aportacions d'una trentena d'investigadors i investigadores de la Universitat i d'altres especialistes en divulgació popular.
En aquest llibre es pretén reflexionar des del punt de vista acadèmic i empresarial sobre el turisme a València, els seus models presents i els seus horitzons de futur.
El llibre «El 'Museu del Tèxtil Valencià' de Ontinyent» comprèn una breu anàlisi del sector tèxtil de la Vall d'Albaida. Autors: Rafael Gil i Marta Berlanga
Aquesta publicació es fonamenta en l'anàlisi dels components i activitats del sistema territorial de la província de Valencia, susceptibles de consolidar-la i impulsar-la socioeconòmicament, garantint la qualitat de vida deis seus habitants.
L'objectiu d'aquest llibre és obrir un debat al voltant del paper i el valor del patrimoni i de la planificació territorial com a instruments per avançar cap a un altre model de desenvolupament, ambientalment més sostenible i territorialment més cohesionat.
Aquesta publicació reuneix les tesis defensades a la jornada celebrada al 2015 entre la Universitat de Valencia i el col·lectiu d'instituts d'estudis comarcals i municipals, centrada en els resultats de les eleccions locals de 2015 i les seues repercussions territorials.
Esta publicació recull les reflexions presentades en les jornades "La encrucijada de Europa', organitzades per la Universitat de València amb motiu de la celebració de les eleccions europees de 2014.
Aquest volum recull algunes de les conferències i taules redones al voltant de l'educació i la seua relació amb el patrimoni cultural.
Es tracta d’una obra coral que recull 42 col·laboracions de professorat de la Universitat de València, i que arreplega moltes de les ponències y xarrades que han impartit al territori durant el 2013.
Aquest volum recull una cinquantena de comunicacions d'especialistes multidisciplinaris, estructurades en tres blocs: el territori, el patrimoni cultural i la gestió local.
Aquest estudi realitza una aproximació al municipi de Serra i als canvis més significatius que ha experimentat al llarg del segle XX.
Com a resultat de més de deu anys de recerca, aquest volum recull la part central de la tesi doctoral d'Antoni Llibrer, centrada en el primer desenvolupament de les indústries tèxtils rurals del sud valencià.
Esta publicació aborda la temàtica de la innovació empresarial i la seua relació amb el territori, concretament València i la seua àrea metropolitana.
Amb aquest estudi, l'autor, Federico Verdet, es planteja un doble objectiu: donar una visió multisectorial de la indústria paperera i sintetitzar la història de la industria del paper en el conjunt del País Valencià.
La Segona Trobada entre la Universitat de València i els Instituts d'Estudis Comarcals, origen d'aquesta publicació, respon a la voluntat de col·laboració entre una universitat pública valenciana i unes associacions arrelades al territori, compromeses amb ell i amb un llarg recorregut durant les últimes dècades.
Aquest volum comprèn els catàlegs de tres exposicions realitzades per la Universitat. Es tracta d'espais de referència de la Comunitat Valenciana on el patrimoni, el paisatge i la diversitat són comunes: l'Horta de València, el Massís del Caroig i els Parcs Naturals de la Font Roja i la Serra de Mariola.
Aquesta publicació recopila diferents estudis, experiències i casos pràctics de docents, associacions o tècnics municipals especialitzats en desenvolupament local, fruit de les ponències impartides en el Segon Congrés UV-IEC, celebrat al novembre de 2014.
La Universitat de València té la ferma voluntat d'abordar accions institucionals al territori i referides al territori, i per això dedica aquest estudi a tres ambients tan diferents com el litoral (Parc Natural de l'Albufera), el fluvial (Parc Natural del Túria) i el muntanyós (Parc Natural de la Calderona).
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies