Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Erasmus al Territori - l'Albufera

Oberta inscripció en web.

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, continua seguint amb el programa Erasmus en el Territori. En aquesta 5a edició ha organitzat uns itineraris formatius que permetran descobrir alguns municipis valencians referents de la seua cultura i el seu patrimoni.

Aquests itineraris estan destinats als estudiants del programa Erasmus de la Universitat per al curs 2017-2018. Les rutes es caracteritzen per la seua vocació formativa, en les quals es pretén il·lustrar els estudiants del Programa Erasmus dels valors patrimonials, culturals i paisatgístics de la geografia valenciana.

L’Albufera

Aquest espai natural -amb una extensió de 21.000 hectàrees- ofereix una gran riquesa de paisatges i hàbitats de gran interès mediambiental. Constitueix un dels aiguamolls més importants tant del nostre país com de la conca mediterrània. És Parc Natural des de 1986 i es va declarar “Zona d'Especial Protecció de les Aus” en 1989.

El llac ha vist durant segles com s'ha anat reduint el seu espai en benefici del cultiu dels camps d'arròs.

Es visitarà el centre d'Interpretació Racó de l’Olla, els arrossars, l'illa del Palmar, etc. També tindrà lloc un passeig guiat amb barca per l’Albufera.

 

Data De 18 de setembre de 2017 a 30 de setembre de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

L'Albufera

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció

Territorial i Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col·laboració del Centre d'Idiomes.

 

Contacta unitatsuport@uv.es