Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Jornada-taller.

La jornada “El paisatge viscut: paisatges emblemàtics i dissonàncies paisatgístiques” està concebuda com una trobada per a la sensibilització i la participació. Es pretén fomentar els valors del paisatge de manera participada i al mateix temps compartir coneixement col·lectiu, amb el propòsit de millorar la nostra

comprensió sobre la concepció ciutadana del paisatge per a poder elaborar l'Atles mental-col·laboratiu del paisatge valencià. A més, s'identificaran cooperativament els elements que resten qualitat al paisatge comarcal.

El format és el de Jornada-Taller, on especialistes de la Universitat de València en paisatge i territori explicaran els valors del paisatge i importància per a la societat, obrint pas a la reflexió i el debat; i on es durà a terme un taller de caràcter participatiu, orientat cap a una identificació i avaluació compartida dels paisatges comarcals a través de la cartografia.

 

Data 30 de març de 2017 de 17:00 a 20:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Centre Social de Titaguas

 
Organitza

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Titaguas i la Conselleria d’Habitatge, obres publiques i vertebració del territori.

http://links.uv.es/uWT8Xe0

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació